Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu caută a treia victorie consecutivă în LNBM

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
29.01.2016

CSU Atlassib Sibiu încearcă să continue seria meciurilor bune și să obțină un nou succes în Liga Națională de Baschet Masculin, de data aceasta împotriva lui CS Poenix Galați. Galben-albaștrii dau piept pe teren propriu, sâmbătă, cu echipa din Galați, într-o partidă care contează pentru etapa a XVIII-a a LNBM.  

Ambele combatante vin după un succes în Liga Națională. În etapa precedentă, CSU Sibiu s-a impus pe parchetul celor de la CS Energia Târgu Jiu, scor 72-70, în vreme ce CS Phoenix Galați a câștigat acasă, în fața propriilor suporteri, disputa cu CS Gaz Metan Mediaș: 80-72.

Cu 11 victorii și 6 înfrângeri în actuala stagiune, care au dus-o pe locul patru, cu un total de 28 de puncte, CSU Sibiu e văzută favorită la câștigarea partidei de mâine. Până acum, CS Phoenix Galați a obținut7 victorii și a suferit 11 înfrângeri, ocupând doar locul 9, cu un total de 24 de puncte.

La prima vedere se anunță un duel extrem de atractiv, având în vedere că formația de pe Cibin luptă pentru a se menține între primele șase clasate, iar trupa pregătită de Florin Nini speră, la rândul ei, la play-off.  

Cele două formații s-au mai întâlnit o singură dată, în turul LNBM, când sibienii s-au impus la Galați cu 78 la 64.

Principalii realizatori ai celor două formații au medii de peste 15 puncte. Cel mai bun marcator al lui CSU Sibiu este Kevin Hardy, americanul având o medie de 15,7 puncte pe meci, în vreme ce la trupa gălățeană se distinge Yaroslav Lemyk, cu o medie de 16,6 puncte pe meci.

Partida dintre CSU Atlassib Sibiu și CS Phoenix Galați se joacă sâmbătă, de la ora 18, la Sala Transilvania din Sibiu. Meciul nu va fi televizat.  

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!