Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu dă din nou piept cu CSM CSU Oradea

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
21.02.2016

 CSU Atlassib Sibiu joacă luni, 22 februarie, primul meci din faza a doua a campionatului, pe teren propriu, în compania celor de la CSM CSU Oradea. Cele două combatante s-au întâlnit și în ultima etapă a primei faze din Liga Națională de Baschet Masculin.

Sibienii vor încerca să răzbune ultimele două partide cu Oradea, întrucât nu au reușit să se impună în fața roș-albaștrilor în acest sezon.

După ce meciul din turul LNBM s-a terminat în favoarea orădenilor, scor 89-68, elevii lui Cristian Achim și-au adjudecat și partida disputată în etapa precedentă: 91-77. De notat evoluția extraordinară a lui Kevin Hardy în această partidă, care a încheiat partida în double-double, cu 31 de puncte, 10 recuperări, 3 pase decisive și un indice al eficienței de 41 de unități, dar și faptul că șase jucători din lotul lui CSM CSU Oradea au terminat meciul în double-digits.

CSU Sibiu debutează în grupa 1-6 de pe poziția a șasea, sibienii înregistrând, până acum, 13 victorii și 9 înfrângeri. De partea cealaltă, CSM CSU Oradea este liderul LNBM, bifând 17 victorii și doar cinci înfrângeri.

Partida dintre CSU Atlassib Sibiu și CSM CSU Oradea se joacă luni, de la ora 18, la Sala Transilvania, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!