Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu dă startul campaniei „Marchez cu Inima Sus”

CSU Sibiu dă startul campaniei „Marchez cu Inima Sus”

Memorialul Elemer Tordai 2019 începe astăzi (25 septembrie) și tot astăzi, se dă startul campaniei ”Marchez cu Inima Sus” prin care BC CSU Sibiu și suporterii abonați vor sprijini, de-a lungul întregului sezon 2019/2020, activitatea Asociației ”Sus Inima”.

Accesul la partidele din cadrul Turneului amical ”Memorialul Tordai” 2019 este gratuit, dar se încurajează ca suporterii să doneze echivalentul unui bilet de acces la un meci de baschet Asociației Sus Inima.

Cu ocazia acestui turneu amical, CSU Sibiu demarează campania ”Marchez cu inima Sus”, prin care va sprijini Asociația Sus Inima, de-a lungul întregului sezon.

BC CSU Sibiu a strâns aproape 1500 de suporteri abonați, pentru sezonul 2019/2020, în condițiile în care capacitatea sălii Transilvania este de 1800 de locuri.

Meci de meci, suporterii abonați ai BC CSU Sibiu vor fi îndemnați să anunțe, printr-un mesaj transmis pe Linia Galben-albastră (Whatsapp 0749076365), în cazul în care nu pot fi prezenți la unul dintre jocurile de pe teren propriu. Locul său va fi oferit altui suporter sibian care dorește să asiste la partida respectivă, iar echivalentul tichetului de acces va fi redirecționat către Asociația Sus Inima. În ziua meciului se vor anunța numărul de bilete disponibile prin această campanie și se va comunica ora la care acestea pot fi procurate de la intrarea în Sala Transilvania.

Despre Asociația SUS INIMA

Asociația SUS INIMA este o organizație de caritate nonguvernamentală, înființată în Sibiu, cu scopul sprijinirii persoanelor afectate de cancer, atât a celor diagnosticate, cât și a familiilor și îngrijitorilor lor. De curând, Asociația a inaugurat primul Centru de suport oncologic din Sibiu, oferind sprijin persoanelor afectate de cancer și familiilor lor, din momentul aflării diagnosticului, în timpul tratamentului și ulterior. Totodată, Asociația le oferă pacienților care nu domiciliază în Sibiu, dar care urmează aici un tratament radioterapeutic, posibilitatea de a fi cazați în spațiul „Casa Sus Inima”.

Echipa Asociației „Sus Inima” este formată din președintele Carmen Chindriș și vicepreședinții conf. univ. dr. Constantin Necula și Marieluise Knobloch.

Toți cei care doresc să susțină activitatea asociației, o pot face și prin donații directe, în contul deschis de Asociația Sus Inima:

IBAN: RO59BTRLRONCRT0329488001

SWIFT: BTRLRO22SBA

*foto: susinima.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!