Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu - Echipa cu mai mulţi antrenori

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.01.2012

CSU Sibiu a cedat, sâmbătă seară, confruntarea disputată în Sala Transilvania din localitate cu CSU Sibiu. Pentru sibieni a fost a 2-a înfrângere consecutivă în acest retur de campionat, după deplasarea de la Oradea. BCM U Piteşti s-a impus cu scorul de 68-65 la capătul uni joc extrem de echilibrat.

Cei care au urmărit jocul, ce a fost transmis în direct de către Digi Sport, au putut observa mai multe ieşiri nervoase are sibienilor, precum şi un joc haotic în care nu s-au respectat indicaţiile tehnice, dacă a fost vorba de aşa ceva, venite de pe bancă. Acest lucru este datorat faptului că Vulc junior nu are autoritate şi nu se poate impune în faţa propriilor săi jucători.

Dovadă sunt lucrurile petrecute în timpul time out-urilor  solicitate de banca tehnică a sibienilor. În prima repriză, Wisseh a luat tabla de joc şi a început să ofere mai multe indicaţii tactice pentru ca, în sfertul patru, Cortney Scott să preia această "funcţie". Vizibil deranjat de jocul practicat de colegii săi, americanul a dat cu tabla de pământ, în faţa propriului antrenor, fără ca acesta să-i reproşeze ceva. De asemenea, în alte partide, Cristian Crăciun sau Vulc senior au fost cei care au "preluat" funcţia de antrenor principal.

Aceste ieşiri necontrolate ale jucătorilor sibieni nu au cum să facă bine grupării de pe Cibin. Fără un antrenor care să se impună, să decidă ce crede el că e mai bine pentru echipa sa, Sibiul are foarte mult de pierdut, fiind posibil chiar ca jucătorii să se întoarcă unul împotriva celuilalt.

Cert este că, având această atitudine, CSU Sibiu nu va mai putea spera la acelaşi succes pe care l-a înregistrat în tur, fiind foarte probabil să ducă o luptă grea pentru accederea în playoff.

5 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea nexco :

    -
    Sibiul nu prinde playof-ul.

    cu 12 ani în urmă (29.01.2012) Raspunde
  • daniela :

    ..
    Foarte urat ce se intampla.!:|

    cu 12 ani în urmă (29.01.2012) Raspunde
  • suporteru lu peste :

    antrenor
    Intre noi fie vorba cand americanii au luat jocul pe cont propriu, Sibiul a revenit. La televizor a fost putin socant sa vezi antrenorul Sibiului spunandu-le la time-out jucatorilor ca trebuie sa faulteze mai tare ca adversarii sa nu reuseasca sa arunce, dar scheme tactice sau sfaturi de joc, nimic. Oricum au castigat cei care au jucat ca o echipa.

    cu 12 ani în urmă (29.01.2012) Raspunde
  • buzzerbeater75 :

    Vulc
    am vazut la tele cum Vulc senior il injura pe arbitru in fata masei oficiale cand jocul era oprit. Fricosul de arbitru facea ca nu aude si nu vede.

    cu 12 ani în urmă (30.01.2012) Raspunde
  • ABC :

    antrenor
    e clar ca Sibiul nu are antrenor..... Vulc junior e pus acolo doar ca "mascota de antrenor', e penibil sa nu fii in stara sa dai niste indicatii tehnico-tactice la time ou-uri, ci sa le spui jucatorilor sa faulteze mai tara ca adversarii sa nu mai poate arunca la cos, ... e de-a dreptul penibil si degardant.....de aici se poate ajunge usor la violente mult mai mari in teren....dar de, ..ce sa-i faci daca la SIBIU postul de antrenor de mostenire de familie.... V-am mai spus si va mai spun: CATALIN NU ARE NICI O TANGENTA CU BASCHETUL, NU CUNOASTE SI INTELEGE ACEST SPORT PT CA NU L-A PRACTICAT, NU A PUTUT SA-L PRACTICE DIN CAUZA LIPSEI DE VALOARE SI CALITATI FIZICE...., dar se para ca doar Vulc senior si junior nu inteleg chestia asta....... O demisie ar fi un semn de bun simt..... il ai CATALINE???

    cu 12 ani în urmă (30.01.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!