Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu joacă cu Craiova în prima etapă a LNBM

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
18.09.2016

 

BC CSU Sibiu începe noul sezon competițional cu un joc pe teren propriu în compania celor de la SCM  U Craiova. Meciul dintre cele două formații se va disputa luni seara, de la ora 18:30, în Sala Transilvania din Sibiu.

Se anunță un duel interesant dat fiind faptul că ambele echipe și-au remaniat loturile față de sezonul precedent. Clubul sibian a reușit să păstreze o parte din jucătorii de bază de anul trecut, Kevin Hardy, Boris Lalovic, Igor Mijajlovic, Vlad Tincu, Daniel Banciu și Radu Vrîncian rămânând și sezonul acesta alături de echipă. Un mare plus pentru sibieni îl consideră și transferurile lui Bogdan Popescu și Chris Cooper. De altfel, sibienii și-au întărit lotul cu românii Mirel Dragoste, Radu Paliciuc și Dragoș Gheorghe, dar și cu americanul Marcel Davis.

De partea cealaltă, SCM U Craiova pornește la drum cu unul dintre jucătorii care sezonul precedent a evoluat pentru CSU Sibiu: Will Paul. Alături de acesta, la Craiova au mai ajuns în această vară și alți jucători străini și români, astel că Vladimir Vuksanovic îi are la dispoziție pe Marko Marinovic, Jamar Abrams, Filip Sepa, Vlad Șolopa, Yurii Fraseniuk, Silviu Lupusavei, Mihai Gavrilă și Iulian Corneanu.

Sezonul trecut, CSU Sibiu și SCM U Craiova s-au întâlnit de patru ori, palmaresul fiind favorabil echipei din Bănie. Sibienii au reușit să câștige doar primul meci din cele patru dispute: 85-78, în vreme ce oltenii s-au impus mai apoi cu: 94-83, 84 – 80 și 82 – 78.   

Partida nu va fi televizată. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!