Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu joacă în deplasare cu SCM Craiova

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
01.02.2016

CSU Atlassib Sibiu dă marți seara piept cu SCM Craiova, într-o partidă care contează pentru etapa a XIX-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Echipa din Bănie are un traseu aproape identic cu al rivalei de pe malul Cibinului în actuala stagiune, între cele două combatante existând o diferență de un singur punct. Oaspeții ocupă locul IV în campionat, cu 30 de puncte, iar craiovenii se clasează două poziții mai jos, cu 29 de puncte.

Confruntarea de mâine aduce față în față două rivale care luptă pentru clasarea în prima grupă valorică, de aceea disputa se anunță cu atât mai interesantă.

CSU Sibiu face deplasarea la Craiova după trei succese consecutive, reușite cu BCM U Pitești, Energia Rovinari și CS Phoenix Galați. De menționat că, în etapa precedentă, elevii lui Dan Fleșeriu au avut parte de un meci greu, pe teren propriu, cu Galațiul. Galben-albaștrii au ajuns în prelungiri, reușind în cele din urmă să-și adjudece victoria: 85-80.   

De partea cealaltă, gruparea alb-albastră a suferit o înfrângere în jocul precedent, cedând pe terenul lui CSM Oradea, cu scorul de 75-70. Anterior, doljenii s-au impus în fața celor de la Dinamo București și Gaz Metan Mediaș.

În ceea ce privește istoricul confruntărilor anterioare dintre cele două combatante, balanța înclină în favoarea grupării sibiene. Aceasta s-a impus în 10 dueluri, în vreme ce alb-albaștrii au câștigat doar șase dispute cu CSU Sibiu.

Partida dintre SCM Craiova și CSU Atlassib Sibiu se joacă marți, de la ora 18, în Sala Polivalentă din Craiova și va fi transmis live pe Digi Sport.  

 

* foto: Facebook CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!