Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu nu a învins la Mediaș din ianuarie 2008

Adrian Micinic

Adrian Micinic
22.02.2012

Gaz Metan Mediaș primește vizita echipei CSU Atlassib Sibiu într-un meci atractiv contând pentru etapa a 22-a din sezonul regulat al Diviziei A la baschet masculin - ediția 2011/12. Meciul va avea loc la Sala Sporturilor din Mediaș și va fi cea de-a 20-a confruntare directă între cele două rivale ale județului Sibiu în ultimii șapte ani.

În momentul de față scorul general este favorabil lui CSU cu 10-8. Însă ultimele două confruntări directe, una la Mediaș cealaltă pa Sibiu, au fost adjudecate de către Gaz Metan.

S-au consemnat 13 confruntări în sezonul regulat al Diviziei A, respectiv șase în Cupa României.

În campionat bilanțul este de 9-4 în favoarea Sibiului. Astfel, în jocurile din cupă avantajul este de partea Mediașului cu 4-1. De asemenea s-a consemnat un rezultat de egalitate într-o confruntare din Cupa României.

Meciurile desfășurate la Sala Sporturilor din Mediaș s-au soldat cu victoria gazdelor în șase rânduri. Trei meciuri au fost adjudecate de către cei de la Sibiu, iar un meci s-a încheiat nedecis. De notat că ultima victorie a lui CSU Sibiu la Mediaș datează din ianuarie 2008. De atunci Gaz Metan a câștigat toate cele cinci meciuri directe desfășurate în Sala Sporturilor din Mediaș.

Va fi a doua confruntare directă între Ovidiu Teleabă și Cătălin Vulc în calitate de antrenori principali. Prima s-a consemnat în turul actualei ediții de campionat și s-a soldat cu victoria medieșenilor, scor 95-86. Cei doi tehnicieni s-au duelat în trecut din postura de asistenți.

În partida tur, Deven Mitchell a avut 36 puncte și 11 recuperări, iar de cealaltă parte Nikita Khartchenkov a bifat 20 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!