Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu pierde cu Ventspils în primul amical al verii, după un sfert doi decisiv

CSU Sibiu pierde cu Ventspils în primul amical al verii, după un sfert doi decisiv

BC CSU Sibiu a pierdut cu 66-80 primul amical din această perioadă de pregătire, în fața celor de la Ventspils. Pentru letoni a fost al 3-lea amical al verii. Barry Stewart a avut un debut excelent în galben-albastru, cu 22 de puncte, iar Jared Jordan a fost aproape de double-double.

BC CSU Sibiu a disputat primul meci amical din presezon, la Liepaja, cu Ventspils. Formația lui Dan Fleșeriu venea după o perioadă dedicată exclusiv pregătirii fizice, după cum informează pagina de facebook a clubului.

Formația sibiană și-a adjudecat trei din cele patru sferturi, dar a doua perioadă de joc s-a dovedit decisivă. Vulturii conduceau cu 13-11 la prima pauză, dar a urmat un parțial de 7-33 și la vestiare s-a mers cu 20-44 pe tabelă. Sibienii au recuperat un punct în următorul sfert (18-17), iar pe ultimul și l-au adjudecat cu 28-19. Scorul final a fost 66-80, după ce procentajele din tabăra galben-albastră nu au fost prea bune. Vicecampioana României nu s-a putut baza pe Lucas Tohătan, care va intra abia la turneul din 5 septembrie.

Barry Stewart a fost cel mai bun marcator al deținătoarei Cupei României, cu 22 de puncte (4x3), plus 6 recuperări. Isaiah Philmore l-a urmat cu 13 puncte, iar Jared Jordan a fost aproape de double-double, cu 9 puncte și 10 pase decisive, plus 5 recuperări și 3 intercepții. Pentru BC CSU Sibiu au mai înscris: Cooper 9 puncte (6 recuperări), Chatman 8 puncte (2x3), Falker 3 puncte (7 recuperări) și Torok 2 puncte. Au mai jucat Stan, Gavriloaia și Engi.

Pentru BC CSU Sibiu urmează un meci cu BC Ogre, programat luni, de la ora 19:00.

*foto: BC CSU Sibiu facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!