Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu s-a deplasat în Slovacia pentru un turneu amical

Radu Bărăian

Radu Bărăian
09.09.2015

Formația CSU Atlassib Sibiu a ajuns azi în Slovacia, la Kosice, acolo unde va participa la un turneu amical alături de echipa gazdă, respectiv de maghiarii de la MARSO Nyíregyháza

Primul meci se va disputa astăzi, 9 septembrie, cu începere de la ora 19:00, împotriva celor de la KB Kosice, acesta fiind însă un meci care nu face parte din cadrul turneului. Apoi, mâine, cu începere de la aceeași oră 19:00, CSU Sibiu și KB Kosice dau piept în partida din cadrul turneului, iar vineri trupa lui Dan Fleșeriu se va duela cu MARSO Nyíregyháza.

„Mergem la Kosice pentru a continua să construim relațiile de joc din cadrul echipei. E important ca jucătorii noștri tineri, fără experiență europeană, să ia contact cu mai multe tipuri de echipe, cu diferite filozofii ale jocului de baschet. Cred că aceste meciuri îi vor ajuta să se adapteze mai ușor și mai repede și la campionatul nostru. Suntem la jumătatea presezonului și aceste partide vor fi teste importante care ne vor ajuta să vedem exact unde ne aflăm și ce ajustări trebuie să mai facem”, a punctat Dan Fleșeriu într-o declarație acordată site-ului oficial al clubului.

CSU Atlassib Sibiu a disputat deja o serie de partide amicale până în prezent. Ardelenii au câștigat Memorialul „Elemer Tordai”, după ce au învins Dinamo și Pitești, turneu în care au cedat în fața celor de la Steaua CSM. De asemenea, sibienii au mai disputat o partidă amicală pe terenul vecinei din județ, Gaz Metan Mediaș, acolo unde s-au impus cu 112-104.

După cele trei partide din Slovacia, CSU Atlassib Sibiu va participa și la Memorialul „George Ziguli” de la Pitești, în perioada 17-16 septembrie, urmând ca mai apoi să intre în linie dreaptă cu ultimele pregătiri înaintea noului sezon competițional. Galben-albaștri vor debuta în Cupa României cu o dublă împotriva celor de la BC Mureș Târgu Mureș. 

*Foto: csusibiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!