Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu va juca o serie de amicale pe teritoriul Bulgariei

CSU Sibiu va juca o serie de amicale pe teritoriul Bulgariei

CSU Sibiu va juca o serie de partide amicale pe teritoriul Bulgariei

Clubul de pe Cibin a plecat în efectiv complet la Cheile Grădiștei, unde staff-ul tehnic a decis să efectueze un cantonament centralizat în perioada 10 și 22 septembrie.

După finalizarea stagiului de pregătire, CSU Sibiu va pleca spre Bulgaria unde va juca trei partide amicale.

Programul partidelor amicale de pe teritoriul Bulgariei

23 septembrie vs. BC Academic Plovdiv

25 septembrie vs. Lukoil Levski Sofia 

26 septembrie vs. SCM U Craiova

Avem mare nevoie, în această perioadă, de meciuri de verificare și, având în vedere măsurile impuse de autorități, ne vedem în imposibilitatea de a disputa, momentan, vreun meci de verificare în țară. În acest context, împreună cu staff-ul tehnic, am decis să mergem în Bulgaria, acolo unde avem stabilite 3 partide, între 23 și 26 septembrie. Vom juca primul meci în 23 septembrie la Plovdiv, cu echipa din localitate antrenată tocmai de fostul nostru jucător Aleksandar Gruev. În 25 septembrie vom juca în compania celor de la Lukoil Levski Sofia iar în 26  avem programat, tot la Sofia, o partidă de verificare cu cei de la SCM U Craiova,  a spus Horațiu Floca, președintele BC CSU Sibiu, pentru site-ul oficial al clubului.

Formația antrenată de Dan Fleșeriu va reveni la Sibiu pe data de 27 septembrie, urmând să continue pregătirile atât în aer liber, cât și în sala Transilvania.

*foto: facebook CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!