Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cum arată echipa etapei cu numărul 14 din Liga Națională

Cum arată echipa etapei cu numărul 14 din Liga Națională

Runda a 14-a în Liga Națională de Baschet Masculin s-a încheiat luni seara (09.01), această etapă aducând unele dueluri importante în economia ierarhiei din cele două conferințe.

Site-ul nostru a nominalizat cei cinci jucători care sunt în echipa etapei, numele fiind următoarele:

Mo Watson (CSO Voluntari)

Conducătorul de joc a avut un aport important în succesul pe care Voluntari l-a obținut în fața lui Dinamo, totalizând în această rundă 22 de puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive și o intercepție în 27 de minute pentru un index al eficienței de 22 de unități. Watson a semnat astfel un season-high.

Fundașul a stat cu 9/14 din acțiune, aproape toate aruncările fiind de două puncte, iar la linia de fault a adunat 4/6. Niciodată anterior nu și-a asumat atâtea aruncări într-un joc în LNBM.

Goran Martinic (CSM Târgu Mureș)

Experimentatul fundaș a avut un meci excelent contra lui CSM Târgu Jiu și a adunat 24 de puncte, 6 assist-uri, 4 intercepții și 2 recuperări în 33 de minute pe parchet, totul pentru un index de 28 de unități la eficiență și +16 la +/-.

Martinic, pentru a doua oară în această campanie de LNBM cu 20+ puncte la final, a stat cu 4/5 din interiorul arcului de cerc, 4/8 de la distanță și fără greșeală la libere (4/4).

Josip Bilinovac (Rapid București)

Rapidistul a stabilit un season-high cu ocazia prestației de la Miercurea Ciuc, acolo unde a adunat 22 de puncte, 5 assist-uri și 3 recuperări în 29 de minute pe parchet, având la final 29 index la eficiență și +27 la +/-.

Bilinovac a stat cu 3/4 din interiorul arcului de cerc, precizia de la distanță fiind punctul lui forte cu ocazia acestei runde, marcându-și toate cele cinci încercări de trei puncte, iar la linia liberelor a avut 1/2.

Jakob Cebasek (CSM Constanța)

CSM Constanța a ajuns la patru victorii consecutive în LNBM, în această rundă unul dintre jucătorii cu contribuție importantă fiind Jakob Cebasek. Slovenul a totalizat 16 puncte, 3 pase decisive, 2 recuperări și 2 intercepții în 31 de minute, având un index al eficienței de 21 de unități și +12 la +/-.

Pentru a doua oară la rând a încheiat cu 16 puncte marcate, acum având 3/4 la aruncările de două puncte, 2/2 la trei și 4/4 de la linia de fault.

Nikola Jevtovic (FC Argeș Basketball)

MVP-ul acestei runde s-a remarcat cu un double-double, în duelul cu CSU Sibiu terminând cu 20 de puncte, 10 recuperări, 3 pase decisive și 2 capace în 31 de minute, totul pentru un index de 26 de unități la eficiență.

Jevtovic și-a continuat astfel seria în double figures, în toate cele 12 meciuri din acest sezon al LNBM marcând minim 10 puncte. De data aceasta a încheiat cu 8/12 din acțiune și 4/6 la linia liberelor.

*foto: Facebook CSM Târgu Mureș - Marosvásárhelyi VSK

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!