Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cum arată echipa ideală a etapei a 28-a

Cum arată echipa ideală a etapei a 28-a

Sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin s-a încheiat cu o ultimă rundă în care toate cele cinci meciuri au fost câștigate de către gazde. În urma acestei etape, s-au aflat duelurile din prima fază a playoff-ului, acestea putând fi consultate la următorul LINK.

Iată care a fost echipa ideală a rundei cu numărul 28.

Kodi Justice (CSO Voluntari)

Ilfovenii nu au întâmpinat probleme în fața lui CSM Târgu Mureș, câștigând cu 102 la 84, grație unei reprize secunde excelente. Liderul alb-albaștrilor a fost, din nou, Justice, care a adunat 23 de puncte, 3 recuperări, o intercepție și +22 la eficiență.

Jucătorul american a înscris trei triple din șase încercări (50%), a marcat patru din cele cinci aruncări de două puncte (80%) și a transformat toate cele șase libere (100%).

Brandon Norfleet (CS Dinamo București)

Trupa din Capitală s-a impus cu 95 la 89 împotriva lui CSU Sibiu și, profitând de victoria obținută de CSM Constanța în fața Coronei Brașov, s-a calificat în playoff. Protagonistul jocului a fost Norfleet, care a contabilizat 28 de puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive și o intercepție pentru 29 de unități ale eficienței.

Baschetbalistul transferat de alb-roșii în timpul sezonului a înscris zece coșuri din interiorul semicercului și opt coșuri de la linia de libere.

Paulius Petrilevicius (CS Rapid București)

Giuleștenii au câștigat fiecare sfert al confruntării cu FC Argeș Basketball și și-au adjudecat un succes important (72-58), asigurându-și avantajul terenului propriu și un plus de moral în fața piteștenilor pe care îi vor întâlni și în prima rundă a playoff-ului.

Cel mai eficient jucător din lotul lui Tudor Costescu a fost Petrilevicius (+16), autor a 13 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive, o intercepție și un capac. Lituanianul a încheiat partida cu un procentaj de 67% (6/9) la nivelul aruncărilor de două puncte.

Bryan Griffin (CSM Constanța)

După o primă repriză cu suișuri și coborâșuri, „marinarii” au dominat partea a doua a meciului cu CSM Corona Brașov și au câștigat la o diferență de 13 puncte: 97-84. Chiar dacă s-a aflat pe teren timp de doar 16 minute, Griffin a fost aproape de double-double: 16 puncte, 9 recuperări, 2 pase decisive, +20 la eficiență.

Americanul a marcat trei coșuri din interiorul semicercului, trei coșuri de la distanță și un coș de la linia de libere.

Andrija Stipanovic (U-BT Cluj-Napoca)

Finalistele stagiunii precedente au oferit un derby extrem de disputat în BTarena, care a avut nevoie de prelungiri pentru a stabili învingătoarea. În cele din urmă, U-BT a trecut de CSM Oradea cu 77 la 73, iar un mare merit l-a avut Stipanovic: 12 puncte, 10 recuperări, 5 pase decisive, un capac, +19 la eficiență.

Pivotul bosniac a marcat șase din cele opt aruncări din acțiune și a evoluat foarte bine și în defensivă, câștigând duelul mental cu adversarii săi.

*foto: Facebook – CSM Constanța Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!