Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dado Arnautovic: ”Am fi câștigat oricum la Mediaș!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.11.2011

arnautovicVladimir Arnautovic a afirmat într-o conferință de presă că CSU Ploiești a mers la Mediaș hotărâtă să învingă, iar acest lucru s-a văzut atât în declarațiile de dinainte d emeci cât și în felul în care jucătorii săi au început partida.

Noi am mers la Mediaș motivați să câștigăm. După cum ați văzut noi am început meciul mai bine și sunt sigur că am fi câștigat chiar dacă nu se întâmpla ca ei să introducă cinci străini în teren. Această partidă a fost foarte importantă pentru noi în perspectica celei de-a doua părți a turului, a spus antrenorul vice-campionilor.

”Dado” a vorbit și despre începutul mai slab de sezon al elevilor săi (două înfrângeri în primele două etape, cu U Mobitelco și CSM Oradea), și consideră că meciul pierdut în prima etapă, contra Clujului, a contat enorm pentru starea de spirit ulterioară a jucătorilor.

Într-un meci cu Clujul se poate întâmpla orice. Iar când meciul se joacă în prima etapă și îl pierzi este normal ca echipa să fie influențată. Burlacu și acum se gândește la acea partidă. Și mie îmi pare rău de meciul acela. Nici acum nu îmi vine să cred că am pierdut. Dacă am fi învins mergeam la Oradea cu o stare mult mai bună și nu am fi jucat în primele două sferturi așa de slab, a spus Arnautovic.

Totodată, tehnicianul consideră că jocul Asesoftului este influențat și de faptul că nu joacă în Sala Olimpia, aflată momentan în reconstrucție.

Jocul nostru este influențat 20-25% și de mutarea echipei la Brazi, chiar dacă avem aici niște condiții senzaționale. Însă faptul că nu suntem în Ploiești și suntem nevoiți să facem drumuri în fiecare zi contează.

Legat de acest subiect, Ionuț Georgescu, președintele executiv al ploieștenilor, spune că va încerca să mărească numărul spectatorilor ce pot intra în Sala Sporturilor din Brazi prin montarea unor tribune mobile în partea opusă tribunei existente și în spatele celor două panouri.

sursa declarații: csuasesoft.ro

19 comentarii la aceasta stire:
  • dan.pop123 :

    ha ha
    Ploiestenii numai asa pot castiga un meci.. Au fost penibili.. se bucurau ca niste copii handicapati pentru o victorie meschina care nu le face cinste. NU AU PIC DE ONOARE. Sunt doar niste profitori. Anul trecut au luat bataie de doua ori. Sau poate au uitat. Pe teren, la Medias, nu vor castiga niciodata!

    cu 12 ani în urmă (17.11.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cione77 :

    am fi castigat oricum ?
    dado las-o mai moale moshule cu astfel de afirmatii ca nu te crede nimeni.
    la romani exista un proverb " dupa razboi multi viteji se arata" , nu ti l-a spus nimeni ?
    greu sa poti castiga in fata mediasului cu echipa din acest tur...
    tu stii cel mai bine.

    cu 12 ani în urmă (17.11.2011) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ineacsu :

    @dan.pop
    de ce sa nu se bucure? tu nu te-ai bucura sa castigi un meci dupa 10 minute, sau cate au fost? scapi de stres, menajezi jucatorii. plus ca au castigat un derby. vrei sa spui ca mediesenii nu ar fii reactionat la fel? atunci de unde stresul? de unde greseala? si de ce vorbesti de trecut? uita-te in ultimii 6 ani care au fost rezultatele, daca e sa vorbesti de trecut. e acelasi lucru. au fost echipe total diferite. Acum, Asesoft a inceput meciul mai bine. Deci teoretic aveau mai multe sanse sa il termine la fel de bine. Plus ca aceasta declaratie ar putea sa fie si un sprijin moral pentru jucatorii lui. Si totusi nu uita, amical sau nu, v-au batut cu Dumitrescu si Negoitescu in teren (2 jucatori care probabil si-au dublat minutele din divizia A in acest meci), pe cand Medias a folosit in mare parte jucatorii de baza. Deci uite ca nu numai "asa" pot ploiestenii sa castige un meci. Penibilule

    cu 12 ani în urmă (17.11.2011) Raspunde
  • dan.pop123 :

    @ineacsu
    Nu o sa ma cobor la IQ-ul tau subunitar ca sa intru in polemica cu tine. S-a vazut pe teren ceea ce era de vazut.

    cu 12 ani în urmă (17.11.2011) Raspunde
  • cristina :

    oare?
    Stiati ca nu o sa va fie usor, mai ales ca in ultimele intalniri cu noi ati cam luat bataie, nu e nimic, puteti sa spuneti ce vreti voi, o sa demonstreze baietii ce pot cu adevarat asa cum au facut-o ca si pana acum, a gresi e omenesc, oricum ati castigat pe greseala noastra ca altfel era un alt meci. Echipa pierde meciul in primele 7 minute joaca o repriza de prelungiri, si era la un cos de a- 2-a, chiar credeti ca ati fi castigat daca nu era greseala aceea? sa fim seriosi....Meciul asta e istorie, si sunt convinsa ca echipa a invatat din asta si ca toata aceasta intamplare ii va face mai uniti, mai puternici si mai motivati, iar noi suporterii o sa-i sustinem mereu.Hai Gazu!!

    cu 12 ani în urmă (17.11.2011) Raspunde
  • suporteru lu peste :

    momentul greselii
    In momentul greselii Asesoft conducea. Daca Asesoftul erau monstrul lipsit de fair-play pe care vreti sa vi-l imaginati, ieseau dupa greseala de pe teren si gata, meciul era castigat. Au ramas sa joace si au castigat si asa. Atat conteaza.

    cu 12 ani în urmă (17.11.2011) Raspunde
  • medias :

    laudarosule
    Dado esti ca o gaina ce gaseste o rama in _ _ _ _ _ si se bucura de ea. Noi am jucat a doua repriza numai cu rezerve, aproape, si cu greu neati batut, si fara pofta de joc a mediesenilor normal ca ati castigat, ca de nu faceam si cu voi 100. Dar las ca vedem in retur cum o luati acasa la voi, gainarilor

    cu 12 ani în urmă (17.11.2011) Raspunde
  • sherlockholmes :

    @ dan.pop123
    Mare dreptate ai..s`a vazut pe teren ceea ce era de vazut, adica scorul final favorabil asesoftului :) Esti penibil...

    cu 12 ani în urmă (17.11.2011) Raspunde
  • sherlockholmes :

    @ cristina
    Si voi, spectatorii, si jucatorii & stafful Mediasului, v`ati fi bucurat la fel, incetati odata cu prostiile...vrei sa`mi spui tu mie ca nu te bucurai daca se intampla invers? sa fim seriosi...

    cu 12 ani în urmă (17.11.2011) Raspunde
  • dan.pop123 :

    @sherlockholmes
    Penibili sunteti voi cu echipa voastra de doi bani. Habar nu aveti ce inseamna ONOARE.. mai sus un alt .... cu un IQ subunitar confunda onoarea cu fair-play. Asta ca sa nu va amintesc de meciul de anul trecut din tur... cand ati inceput f bine si ati terminat.. f prost... dar ... cu niste indivizi cu un IQ subunitar ca al vostru.. e mai bine sa nu intri in polemica.. asa ca.. va doresc o seara buna... gaini care cauta rame in... vorba unui clasic de mai sus:))

    cu 12 ani în urmă (17.11.2011) Raspunde
  • sherlockholmes :

    @dan...
    Ce zic eu, si ce zici tu...si mai si vorbesti de IQ.. :)

    cu 12 ani în urmă (17.11.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    Ştiţi şi voi ... după război
    Să fie clar, nu ţin cu nici o echipă, nici cu Gazu, nici cu Asesoft. Este adevărat că în minutul 7 ploieştenii au condus, dar nu cred că cu echipa din acest sezon ar fi ieşit învingători din meci. Pur şi simplu echipa mediaşului este mai bună. Dovadă, chiar şi cu jucătorii gazişti demoralizaţi (ştiau rezultatul dinainte, au jucat mai mult de onoare) au reuşit să câştige foarte greu. Că au jucat şi juniorii ploieşteni? Ei şi? Dacă nu mă înşel preşedintele executiv a spus că căştigă campionatul şi cu juniorii. Deci nu pot fi desconsideraţi. Sau nu ştia ce vorbeşte? :))

    cu 12 ani în urmă (17.11.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe vitrometanus :

    futurolog
    Ce de calitati are acest om? Acum si-a mai descoperit unul. A ghicit el in mizeria de pe prosopul de picioare folosit de intreaga echipa dupa antrenament, ca Asesoftul ar fi castigat oricum la Medias. Eu nu il contrazic pe acest futurolog, ptr ca la astfel de interventii, orice replica ar fi de prisos. L-as sfatui sa isi foloseasca energia si sa se concentreze la viitoarele meciuri, si nu in ultimul sa il convinga pe Ghita sa ii mai aduca 2-3 jucatori, ca altfel nu il vad bine. In momentul de fata, parerea mea, Asesoftul este sub Cluj, Timisoara, Mures sau Sibiu. Nici cu Oradea nu i-as vedea bine.
    Este probabil, cea mai slaba echipa de cand au promovat. Si da, m-as fi bucurat si eu de greseala antrenorului advers, daca mi-ar fi dat 2 puncte cadou si egalitate de puncte in clasament, dar cu siguranta o faceam mult mai demn. Acum daca as mai invoca diferentele culturale dintre ardeleni si valahi, as aluneca pe un alt teren unde l-as intalni, bucuros, pe Don Ramon. Alta data.

    cu 12 ani în urmă (17.11.2011) Raspunde
  • sherlockholmes :

    @ icsabex
    Nu presedintele a spus asta, ci managerul general, si nu a pus ca va castiga campionatul si cu juniorii, a spus ca vor juca finala :)
    @ futurolog.. Poate a spus asta pt moralul si increderea lui...si sunt de acord cu tine, echipa Mediasului joaca cel mai bun baschet, dar mai este mult de jucat pana la sfarsitului campionatului. Si anul trecut toata lumea a spus de Asesoft ca nu va ajunge nici macar in finala, si totusi a jucat finala...ce-i drept cu 2 jucatori adusi, dar 1 din ei, a frecat mai mult banca...:)

    cu 12 ani în urmă (17.11.2011) Raspunde
  • sherlockholmes :

    asd
    spus *

    cu 12 ani în urmă (18.11.2011) Raspunde
  • sherlockholmes :

    =)
    imi cer scuze pt eventualele greseli de tastare, se mai intampla :D

    cu 12 ani în urmă (18.11.2011) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ineacsu :

    @dan.popo
    @dan.popo, ai invatat ce inseamna subunitar, ma? amaratule..

    cu 12 ani în urmă (18.11.2011) Raspunde
  • Brice :

    shits
    Hei, Dodo draga, cu o noapte inainte, in Irish Pub, nu erai deloc sigur pe victoria voastra. Fii barbat, femeie!

    cu 12 ani în urmă (18.11.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gisedas :

    @dan.pop123
    Bucuria aia da mult mai multa valoare echipei din Medias.Arata tensiunea si dorinta de a castiga in fata celei mai bune echipe din campionat pana la momentul ala.Dar tu oricum esti orbit de ura si vrei sa jignesti pe toata lumea, asa ca orice argument ar fi, tu nu o sa il accepti niciodata!!!!

    cu 12 ani în urmă (18.11.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!