Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dado Arnautovic: “Să vedem dacă câştigă atacul sau apărarea”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.04.2012

         

Tehnicianul vicecampionilor de la CSU Asesoft Ploieşti a prefaţat pentru totalbaschet.ro disputa cu CS Gaz Metan Mediaş, declarând că vor să câştige cel puţin un meci.

“Ma astept la meciuri grele, va fi foarte greu, însă presiunea este pe ei, nu pe noi. Noi încercăm să câştigăm măcar un meci din două, primul meci şi apoi vom vedea cum se dezvoltă treaba. Echipa Mediaşului este una bună, cu jucători valoroşi, au o bancă lungă. Mă aştept ca întreaga serie să fie echilibrată. Putem spune că lupta decisivă se va da sub panou, însă atât noi , cât şi ei avem jucători buni sub panou. Cine se descurcă vom vedea. Noi dăm 60-70% dintre coşuri prin pivoţi. Interesant este că Mediaşul a fost cea mai bună echipă în ofensivă, în tur şi retur, iar Asesoft cea mai bună în defensivă. Să vedem dacă câştigă atacul sau apărarea.”

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Gaz Metan Mediaș adriana :

    cine?
    de castigat domnule arnautovici castiga cei care fara impreuna cu arbitrii. ghici cine sunt acestia???????? n-ati ghicit?????????? va ajut ca de fiecare data este ???????????????? asesoft

    cu 12 ani în urmă (28.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!