Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „A fost cea mai mare șansă a noastră de a reuși să câștigăm împotriva Clujului”

Dan Fleșeriu: „A fost cea mai mare șansă a noastră de a reuși să câștigăm împotriva Clujului”

Derby-ul etapei a 11-a din Liga Națională a fost reprezentat de confruntare dintre BC CSU Sibiu și U-BT Cluj-Napoca. Formația lui Mihai Silvășan a fost condusă timp de trei sferturi, însă a revenit pe final și a învins cu 77-71.

După încheierea partidei, Dan Fleșeriu s-a arătat foarte dezamăgit de rezultatul obținut, mai ales că elevii săi au luptat și au jucat bine.

Din păcate, a fost cea mai mare șansă a noastră de a reuși să câștigăm împotriva Clujului. Ei veneau după o săptămână cu meciuri complicate, după două înfrângeri și, totuși, au reușit să ne bată exact în sfertul patru, când ar fi trebuit ca ei, nu noi, să cadă din pricina oboselii. Cu toate că efortul și dorința elevilor mei au fost foarte mari iar jocul a fost unul bun ca și spectacol, sunt dezamăgit pentru că Clujul a fost mult mai bună decât noi în sfertul patru. Urmează Cupa tot cu Clujul și vom încerca să facem un meci mai bun. Va fi și mai greu pe terenul lor, dar sper ca jucătorii noștri să nu cedeze niciodată și să se ambiționeze din ce în ce mai mult.”, conform paginii oficiale de Facebook a clubului sibian

Pentru BC CSU Sibiu urmează tot o confruntare cu U-BT Cluj-Napoca, în sferturile de finală ale Cupei României. Disputa are loc peste o săptămână, în 28 decembrie, și se va desfășura în BTarena.

*foto: Dragoș Dumitru/BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!