Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „A fost o victorie mult mai grea decât speram eu”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
11.10.2016

Baschetbaliștii sibieni au muncit enorm în partea a doua a partidei cu CSM CSU Oradea, dar efortul nu a fost în zadar. Sibienii au reușit să obțină un rezultat pozitiv contra campioanei României, fiind de altfel prima victorie pe care Dan Fleșeriu o obține, ca antrenor al Sibiului, în fața celor de la Oradea. 

La finalul partidei, antrenorul galben-albaștrilor a spus că se bucură pentru victorie, dar va trebui să aibă o discuție cu baschetbaliștii săi. Antrenorul român nu este mulțumit de faptul că jucătorii pe care îi antrenează nu pot să mențină același ritm bun de joc pe durata celor 40 de minute de joc. 

„A fost o victorie mult mai grea decât speram eu sincer. Aș fi vrut să jucăm cu agresivitate de la începutul meciului, nu să lăsăm adversarii să se ducă la 18 puncte și să trebuiască să revenim. Este bine că am câștigat, dar o să am o dispută pe care aș fi preferat să nu o am cu jucătorii mei pentru că îmi arată minute de joc în care joacă senzațional și nu știu de ce nu putem juca așa 40 de minute. Ei demonstrează că putem câștiga cu oricine, dar să nu uităm că Oradea a avut patru meciuri în 8 sau 10 zile și au fost foarte obosiți. Ar fi trebuit să profităm de acest lucru de la început. Dacă acum nu am putut să îi batem, nu știu când am mai fi reușit. Sunt o echipă excepțională, joacă în Champions League, și dacă pentru noi este un vis să jucăm acolo, este o onoare ca în campionat să jucăm de la egal la egal cu ei. După pauză băieții s-au automotivat și au reușit să facă lucruri mai bune. Vom analiza meciul  și vom vedea dacă la început a fost o greșeală de tactică sau pur și simplu nivelul nostru de energie a fost foarte scăzut”, a declarat Dan Fleșeriu, la finalul partidei.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    adevarat
    Adevarata declarația antrenorului nostru!

    cu 7 ani în urmă (11.10.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!