Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Am ajuns exact unde ne doream și așteptam de multă vreme”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
17.04.2016

 CSU Atlassib Sibiu dispută mâine prima partidă din play-off, în compania celor de la U-Banca Transilvania. Sibienii au terminat sezonul regulat pe locul șase, în vreme ce clujenii s-au clasat pe locul trei, astfel că dispută pe teren propriu primele două confruntări.

Antrenorul lui CSU Sibiu, Dan Fleșeriu spune că echipa sa va întâlni echipa cea mai în formă la momentul actual, dar speră că elevii săi vor valorifica șansa pe care o au, pentru a demonstra că sunt o forță în Liga Națională de Baschet Masculin.

„Am ajuns exact unde ne doream și așteptam de multă vreme. Ne așteaptă două meciuri foarte grele, în compania echipei câștigătoare a Cupei României, probabil, echipa cea mai în formă, la momentul actual. Sperăm să jucăm bine, la fel cum am jucat de fiecare dată, în meciurile pe care le-am disputat cu echipa din Cluj și să ne valorificăm șansa pe care o avem pentru că ne dorim foarte mult să facem în continuare, din ceea ce a fost până acum, surpriza campionatului, să facem mai mult și să arătăm că suntem o forță în campionatul național. Contează avantajul terenului, contează absolut orice detaliu în încleștarea aceasta. Contează spectatorii, contează cine și câtă presiune pune, dar nimic nu este deciziv. Cea mai importantă este forma echipei, în ziua meciului”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

Noul episod din Derby-ul Ardealului se joacă luni, 18 aprilie, de la ora 19:30, la Sala „Horia Demian”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!