Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Am fost clar superiori, aproape tot timpul”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
26.11.2016

CSU Sibiu a obținut, vineri seara, cea de-a patra victorie consecutivă în Liga Națională de Baschet Masculin, învigând pe BC SCM Timișoara cu scorul de 80-77. Antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu, a admis că meciul cu Timișoara nu a fost unul strălucit, dar a spus că ceea ce contează este rezultatul final.

 „Deplasările la Mureș și Galați au contat foarte mult. Sincer, dintre acelea două, speram măcar la o victorie, pentru că, după înfrângerea cu Dinamo nu puteam visa la mai mult. În plus, anul acesta nu jucăm în deplasare atât de bine, ca în sezonul precedent. Astăzi însă am fost clar superiori, aproape tot timpul, deși, de multe ori, am încetinit ritmul iar Timișoara a reușit să vină din spate. Îl au pe Jeremic, un jucător  extrem de bun, iar pivoții, de  asemenea,  foarte  periculoși. Pe  Calotă  și  Păun am  reușit să  îi   închidem suficient de bine, însă ceilalți trei au fost adversari extrem de grei pentru noi astăzi. Atunci când nu aveam soluții am reușit să mărim ritmul în apărare și să fie mai bine. Totuși se poate mai bine. Nu am jucat la potențial maxim astăzi și, probabil, am crezut prea repede, la plus 11 puncte că meciul egata. Mă bucur că am putut să îi folosesc pe Mirel Dragoste și pe Radu Paliciuc , astfel încât să le dau aer titularilor pentru a nu avea probleme cu faulele, pe final. Nu a fost un meci foarte frumos, dar rezultatul era atât de important, încât frumusețea meciului nu a contat”, a declarat Dan Fleșeriu.

În etapa următoare BC CSU Sibiu joacă în deplasare cu Municipal Olimpic Baia Mare. Partida va avea loc sâmbătă, 3 decembrie. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!