Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Am fost foarte supărați după ce nu am reușit să obținem victoria cu Clujul”

Dan Fleșeriu: „Am fost foarte supărați după ce nu am reușit să obținem victoria cu Clujul”

CSU Sibiu a terminat turneul 6 al LNBM, turneu pe care l-a și găzduit, cu o victorie și o înfrângere. Trupa de pe Cibin a pierdut duelul cu marea rivală U-BT Cluj-Napoca, însă a câștigat la pas partida cu CSA Steaua. 

Dan Fleșeriu s-a arătat mulțumit de prestația elevilor săi din partida cu militarii, dar și-a amintit și de eșecul suferit în partida cu clujenii.

Astăzi am avut energie și agresivitate de la începutul jocului, băieții au vrut să își arate în acest fel frustarea după înfrângerea cu Cluj...și au și reușit. Steaua are probleme de efectiv și am reușit să ne distanțăm foarte repede de ei. 

Mai avem foarte puține zile până la primul meci din FIBA Europe Cup, de obicei aveam 5 sau 6 zile între turnee, acum vom avea doar 4 zile și va fi destul de greu. În aceste condiții, mă bucur că nu ne-am făcut meciul cu Steaua unul dificil. Să sperăm că ne vom recupera mai repede decât de obicei. 

Am fost foarte supărați după ce nu am reușit să obținem victoria cu Clujul, dar dacă continuăm în ritmul acesta și creștem de la turneu la turneu probabil că vom avea șansa noastră la următoarea întâlnire cu ei. Suntem în crește, sper că la turneul de la Istanbul se va vedea acest lucru. 

CSU Sibiu se va deplasa în aceste zile la Istanbul pentru a juca în FIBA Europe Cup. Sibienii vor disputa trei partide în perioada 26-29 ianuarie. Trupa antrenată de Dan Fleșeriu face parte din grupa D a competiției alături de Besiktas Istanbul, Balkan Botevgrad și CSM Oradea. 

*foto: facebook BC CSU Sibiu/ Răzvan Spechea

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

5 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    Dincolo de victorie
    ma bucura faptul ca jucatorii par sa se inteleaga intre ei, sa aiba chimie buna. Cred ca e un ingredient esential si se poate construi mult pe aceasta baza. Lutete a parut putin disperat, probabil ca vrea sa confirme dar din ce am obs, cu peste 3 sferturi din mingile pe care a pus mana s-a dus spre finalizare chiar daca erau si optiuni mai bune deci nu pare cel mai integrat in acest moment.

    cu 3 ani în urmă (23.01.2021)
    • BC CSU Sibiu Nikant:

      Lutete
      Clar, nu e inca total conectat la joc, in colegiu din câte am vazut era jucator de finalizare, dar in Europa e alt baschet mult mai fizic decat in NCAA, chiar imi puneam sperante in el, ca si o surpriza a campionatului ca rookie. Important e ca vrea sa demonstreze, acuma e de vazut daca si poate. 😉

      cu 3 ani în urmă (23.01.2021)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      Vorbin'de rookies
      Jackson e jackpot. Pe langa faptul ca se achita cu excelent pe post, ambitia lui pentru dunk-uri e un deliciu.

      cu 3 ani în urmă (24.01.2021)
    • BC CSU Sibiu /z/z/z:

      KJ & CL
      Ca tot veni vorba de KJ si de dunk-urile lui... chiar imi place de el ca are o mica doza de nebunie si de fantezie, pe care o mai vedeam la Dykes, Wisseh, Capers...
      Mi se pare un fundas complet... are aparare, shoot, viteza, spectaculozitate. Media lui de 4.1 assist-uri demonstreaza ca e un pasator ok.
      Si eu mi-am pus sperante in Lutete cand a semnat in vara. Dupa meciurile din Bulgaria si de la turneul Tordai mi se parea cel mai bun rookie pe care l-am vazut in campionat. Dupa aceea, nu stiu ce s-a intamplat cu el.

      cu 3 ani în urmă (24.01.2021)
    Raspunde
  • pipzn :

    Constatari
    Din ce am vazut pana acum, cred ca Sibiul are o echipa completa pentru un prim 5 bun: Tohatan (conducator de joc, jucator roman, in crestere clara ca valoare si pot sa compar, l-am vazut jucand la Cluj inca de cand era la Baia Mare), Addison (ca om cu mana buna la aruncare, imi place ca are o aruncare "curata"), Hardy (ca om prin definitie de patrundere dar cu joc bun de interceptie si recuperari), Philmore (nu mai are nevoie de prezentare), Cooper (nu mai are nevoie de prezentare).

    Atat doar ca mai sunt cel putin 5 echipe care pot si ele sa aiba un prim 5 bun si de aici eu spun ca trebuie sa ne asteptam la jocuri echilibrate si niste "surprize".
    E posibil ca diferenta in acest sezon sa o faca valoare celor de pe banca si cum se pot recupera si concentra (toti) jucatorii in acest sistem de joc de tip "bula".

    cu 3 ani în urmă (24.01.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!