Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Am jucat prost și am pierdut meritat”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
21.04.2016

CSU Atlassib Sibiu a pierdut şi meciul doi cu U-BT Cluj și e nevoită să câștige ambele partide de pe teren propriu pentru a mai putea spera la o calificare. Deși au început partida cu o totul altă față spre deosebire de primul meci, jucătorii lui Dan Fleșeriu au comis numeroase greșeli pe parcursul jocului, care au cântărit în economia rezultatului final. 

La sfârșitul partidei, Dan Fleșeriu s-a arătat nemulțumit de jocul prestat de elevii săi, spunând că înfrângerea a fost meritată.

 „Am jucat prost și am pierdut meritat. Asta e tot ce pot să spun după un astfel de meci. Eu aș vrea să jucăm mai mult baschet și mai puțin altceva. Evident, când pierzi înseamnă că joci prost. M-a nemulțumit absolut tot ce am făcut și în atac, și în apărare”, a declarat antrenorul lui CSU Sibiu. 

Întrebat dacă mai crede în șansele echipei sale de a întoarce soarta calificării în cele două meciuri de la Sibiu, Dan Fleșeriu a spus că: „Am arătat deocamdată că suntem o echipă care nu renunțăm, indiferent de situație și de scor. Dacă o să putem s-o facem, o s-o facem”.

CSU Atlassib Sibiu va disputa meciul trei cu U-Banca Transilvania din play-off luni, 25 aprilie, de la ora 19:45. Sibienii trebuie să obțină o victorie pentru a putea disputa și cel de-al doilea meci de pe teren propriu.  

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    csu
    Am văzut aseară interviul, declaratia a fost dată imediat după meci, Dan fiind clar încă nervos. Nu cred că am jucat rau tot meciul, dar pentru mine, desi ma repet, nu aveam cum sa facem fata Clujului intr-o serie in playoff. Nu doar ca jucăm in 7, dar sincer individual luati, Clujul are jucători clar mai buni, post cu post. E drept că noi formăm un grup mai unit, dar nu e de ajuns. In primul meci au intrat fără determinare, plus cu un 5 ales gresit, iar apoi a fost prea târziu. Aseară am inceput mult mai bine, dar fizic nu au mai putut după pauză si asa a dispărut si luciditatea. Nu are rost să dăm vina pe Harrison că a tras de 3 sau Calota cu boala veche liberele. Pur si simplu nu se putea mai mult aseară. Dar luni la Sibiu, cu publicul in spate, putem castiga meciul 3. După tot campionatul nu am merita să iesim cu un 0-3.

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Dezamagit
    Am fost profund dezamagit de modul in care a abordat partida. 6 straini din care doar Lalovic a jucat foarte bine si Calota peste 35 min, cu oscilatii mari in evolutie si de multe ori extrem de toxic pt jocul colectiv. Poate ca daca Cioacata si Tincu jucau mai mult , 8-10 min , o parte din titulari puteau sa-si traga sufletul si pe final sa gaseasca drumul spre victorie.
    Se stia ca in sunt sanse mici si din acest motiv poate meritau o sansa si romanii nostri ca strainii joaca indiferent cat de prost o fac. Poate ca vor conta minutele acordate in sezonul viitor

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      ehh
      Nu prea putea altfel. Pe Tincu l a omorât titularizandu-l in meciul unu. In plus ca jucător, are doar sut de trei, fără o pătrundere extraordinara si destul de lent in apărare. Cioacata nici el nu e la un nivel cerut de un meci playoff ( e sub Kuti fărăndoială). Deci nu prea avea optiuni, decât a juca în 6+1 si a speră intr-o minune.

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu pt gyke
    De acord cu observațiile tale. Cred ca au fost mai multe greseli. N-am inteles ținerea in teren a lui Gilbert, pînă si comentatorul spunea ca ar trebiu schimbat. In fine , trebuie date uitării aceste 2 meciuri, si sa credem in aceasta frumoasa echipa

    cu 8 ani în urmă (21.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!