Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Am jucat slab din cauza presiunii”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
31.01.2016

CSU Sibiu a câștigat chinuit cu echipa lui Florin Nini, nou promovata CS Phoenix Galați, al cărei joc a decurs bine până în prelungiri. Minutele suplimentare de joc au fost o gură proapătă de aer pentru elevii lui Dan Fleșeriu, CSU trecându-și în cont o nouă victorie: 85-80. La finele partidei, antrenorul principal al gazdelor a pus jocul slab făcut de elevii săi pe fondul presiunii unui rezultat pozitiv.

„Am jucat slab din cauza presiunii rezultatului sau presiunii că ne calificăm sau nu în primele 6, faptului că ne tot uităm, tot așteptăm să fim o dată acolo. Trebuie să reamintesc, noi am plecat de la situația în care nimeni nu se aștepta să câștigăm foarte multe meciuri, poate chiar să ne batem la retrogradare, și acum visăm să fim în primii 6 și fiecare victorie pe care o facem, tot așteptăm să spunem că suntem în primii 6. Nici în cazul în care am mai face încă o victorie nu e sigur. Ne mai trebuie două victorii ca să fim sigur în primii 6 și oricum, și dacă, doamne dă, am ajunge acolo, nu înseamnă că e gata campionatul”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul lui CSU Sibiu.

După ce a lăsat garda jos în primul și al treilea sfert, CSU Sibiu a dominat ostilitățile în actul decisiv, așa cum a obișnuit în ultimele partide. Tehnicianul galben-albaștrilor spune că acest lucru se datorează preparatorului fizic al echipei, care face o treabă extraordinară cu baschetbaliștii săi.

„Cred că este o presiune pe jucători, presiune pe care și-o pun singuri, nu clubul, nu eu. Ei vor, simt că pot, vor să ajungem acolo, să impresioneze și pentru sezoanele următoare, managementul nostru sau al altora și, când vrei prea mult, câteodată nu îți ies meciuri bune. De aceea am jucat așa stresați. La antrenamente am avut o săptămână foarte bună, am marcat foarte bine, și de la distanță și semidistanță, dar azi în meci nu am reușit și de aceea am ajuns în prelungiri. Mă bucur că am câștigat, arătăm că avem un antrenor cu pregătirea fizică ce face treabă bună și  mereu câștigăm în sfertul patru. Sper să continuăm așa”, a mai spus Dan Fleșeriu.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Este f adevărata declarația dl Fleseriu.Noi, spectatorii, avem mareincredere in profesionalismul domniei sale, mai ales ca e sibian de-al nostru. Oricum avem o echipa buna si frumoasa, asta spunea si antrenorul Galatiului .la Craiova trebuie sa mergem încrezători si sa credem i sansa noastra. HAI CSU!!!!!

    cu 8 ani în urmă (31.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!