Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Am pierdut meciul pentru că echipa adversă a fost mai bună”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
07.03.2016

CSU Atlassib Sibiu a înregistrat, duminică seara, cea de-a cincea înfrângere consecutivă, fiind învinsă pe teren propriu de marea rivală U BT Cluj-Napoca, scor 65-76. 

La finele partidei, antrenorul lui CSU Sibiu, Dan Fleșeriu, a spus că oaspeții au făcut un joc mai bun, elevilor săi fiindu-le extrem de greu să îi oprească.

„După mult timp, cred că după meciul cu Steaua din etapa a doua a campionatului, pot să spun că am pierdut meciul pentru că echipa adversă a fost mai bună, nu pentru că am greșit noi, nu pentru că am luat decizii greșite. Echipa Clujului a făcut astăzi un meci extrem de solid, cu o apărare extrem de bună și au jucat foarte bine în atac. A fost extrem de greu pentru noi să le oprim jocul și pe noul lor jucător nici nu am putut să îl oprim. Echipa Clujului arată bine. Îi felicit și sper să continue tot așa. Referitor la noi,  pot spune că am încercat, cât am putut, să îi șinem. Am reușit o repriză, am făcut-o destul de bine, de fiecare dată am revenit în joc, dar niciodată nu am condus jocul ca să putem spune că am avut inițiativă. Am revenit de multe ori, am arătat caracter, dar din păcate, nu am putut să ținem ritmul până la final. Am încercat să joc cu mai mulți jucători până la pauză pentru a-i ține pe titulari proaspeți. Sunt foarte mulțumit cum au intrat în joc ca și determinare, dar, din păcate, ca eficiență nu au făcut mare lucru pentru că în sfertul trei am fost mult prea moi, în primele 5 minute, și cred că acolo Clujul a reușit să facă diferența”, a declarat Dan Fleșeriu. 

Întrebat despre jocul unora dintre jucătorii săi, care nu mai dau același randament ca în meciurile din prima fază a Ligii Naționale de Baschet Masculin, tehnicianul lui CSU Sibiu a spus că:

„Sunt jucători care trec printr-o perioadă mai puțin bună, sunt jucători care vin din spate și joacă mai bine, dar vedeți că se tot schimbă lucrurile Nu cred că e o diferență foarte mare. Trebuie să fim conștienți că noi în campionatul regulat am câștigat doar două meciuri cu echipele din primii șase. Probabil că nici în meciurile acelea jucătorii nu au dat un randament suficient de bun ca să putem să câștigăm. Una e când joci împotriva unor adversari extrem de bine cotați, de 5-6 ori mai bine cotați decât noi, și alta e când joci cu adversarii de două ori mai bine cotați decât tine.”

Antrenorul sibienilor a vorbit și despre Desharick Guidry, americanul legitimat la formația galben-albastră în ziua meciului cu CS Dinamo București și care de atunci nu a mai fost văzut pe banca Sibiului. 

„Desharick Guidry nu mai este la noi în echipă. A plecat între timp la o echipă din Noua Zeelandă, i-am dat drumul să plece și i-am mulțumit că ne-a ajutat la antrenamente”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

*Foto: Ana-Maria Mătușoiu

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Corect
    Exact. Poti bate o echipa mult mai bine cotata (valoric si financiar) o data sau de doua ori, insa rareori o poti scoate dintr-o serie 3 din 5. Sibiului ii va fi foarte greu sa faca ceva in playofful eliminatoriu.

    cu 8 ani în urmă (07.03.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea popsiis :

    Playoff
    Oricum clujul va infrunta mai mult ca sigur sibiul in playoff, acolo se va vedea cine rezista mai bine

    cu 8 ani în urmă (07.03.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Depinde de cate ori bate Oradea echipa bucuresteana de pe locul 2:)))

      cu 8 ani în urmă (07.03.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Austin
    Întrebarea este: îl legitimam sau nu pe Austin, ca l-am vazut ieri in sala?

    cu 8 ani în urmă (07.03.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    O declaratie corecta a antrenorului nostru. Probabil in play off ,Clujul va fi adversară noastra.Mare păcat ca nu se mai pot aduce2 jucatori,atunci poate am putea speră.

    cu 8 ani în urmă (08.03.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!