Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Am suferit mult în sferturi și semifinale, două echipe extrem de arțăgoase care ne-au pus multe probleme”. Video

Eduard Popa

Eduard Popa
20.05.2019

Dan Fleșeriu: „Am suferit mult în sferturi și semifinale, două echipe extrem de arțăgoase care ne-au pus multe probleme”. Video

dan fleseriu calificare finala

CSU Sibiu a învins în deplasare SCM U Craiova, scor 74-58, în meciul 4 al seriei contra oltenilor. Sibienii au trecut astfel de echipa din Bănie cu scorul de 3-1 și a obținut calificarea în prima finală de după 20 de ani.

Antrenorul Sibiului, Dan Fleșeriu, s-a arătat foarte mândru de realizarea echipei sale și a lăudat formațiile pe care le-a întâlnit în playoff, Dinamo Știința și SCM U Craiova:

„În sfârșit am reușit. Am suferit mult în sferturi și semifinale, două echipe extrem arțăgoase, cu jucători foarte buni care ne-au pus probleme multe. Fericirea e mai mare când traseul e mai greu. Evident că suntem foarte fericiți dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ pentru că am muncit foarte mult. Cred că merităm să jucăm foarte bine în finală și să câștigăm cel puțin meciurile de acasă. Vom avea două zile de pauză și toată concentrarea noastră se va duce acolo. Suntem extrem de fericiți pentru finala pe care o vom juca, dar nu și mulțumiți. Trebuie să facem maximul posibil. Anul ăsta trebuie să fie anul nostru, din toate punctele de vedere. Băieții formează o echipă care a ajuns în finală după ce a fost câștigătoarea campionatului regulat și chiar dacă ambele serii s-au terminat 3-1, am fost de fiecare dată mai buni”

CSU Sibiu va întâlni în finală câștigătoarea seriei dintre CSM CSU Oradea și U-BT Cluj. Seria a intrat în meciul 4, care se va juca luni, 20 mai, de la scorul de 2-1 pentru bihoreni.

*foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!