Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Atitudinea ne va scoate din această încurcătură”

Dan Fleșeriu: „Atitudinea ne va scoate din această încurcătură”

În această seară (11.10), Sala Transilvania a găzduit unul din cele mai spectaculoase meciuri din actuala stagiune. CSU Sibiu a condus aproape în permanență, însă SCM U Craiova a revenit pe final și a obținut victoria: 82-87.

La capătul celei de-a treia înfrângeri din acest sezon a sibienilor, Dan Fleșeriu a declarat următoarele:

Nu pot să zic decât că sunt mândru de efortul pe care l-au depus băieții și de determinarea pe care au arătat-o. Din păcate, l-am pierdut pe Lucas încă din primul sfert și pe Mirel în sfertul trei, după niște decizii stupide. Jucătorii lor au lovit permanent în pătrunderi, Mirel a avut reacția și s-a fluierat doar reacția. Am făcut maximum care se putea. Îmi pare rău că n-am câștigat. Îmi pare rău pentru efortul lor, pentru că au avut încredere în forțele lor și au jucat bine. Am intrat în ultimele cinci minute cu opt puncte în plus, ceea ce era senzațional pentru rotația scurtă pe care o aveam. Scorul în ultimele cinci minute a fost 19-2 pentru ei. Repet, asta în condițiile în care nu mai aveam niciun conducător de joc pe teren. N-avem decât să continuăm cu atitudinea asta și atitudinea asta ne va aduce victorii, cu siguranță. Încă o dată, îi felicit și sper că vor fi cu capul sus, iar înfrângerile acestea nu ne vor costa atitudinea. Atitudinea ne va scoate din această încurcătură. Am început slab sezonul. Vor fi de-acum încolo câte un meci pe săptămână și, dacă îi vom avea pe toți, putem să emitem pretenții la victorii. Sper ca Lucas să nu lipsească mai mult de un meci”, conform paginii oficiale de Facebook a galben-albaștrilor.

În etapa a patra, BC CSU Sibiu se deplasează pe terenul lui CSM CSU Oradea.

*foto: Facebook – BC CSU Sibiu

6 comentarii la aceasta stire:
  • Popescu Marcu-George :

    Aveti
    dreptate ca atitudinea este o parte importanta intr-un succes

    cu 2 ani în urmă (12.10.2021) Raspunde
  • Popescu Marcu-George :

    Insănătoșire grabnică
    Lucas Tohătan

    cu 2 ani în urmă (12.10.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    cand intarim lotul Dane
    ca cu atitudinea asta de tras pielea de pe cativa jucatori n-o ducem mult. Daca nu stii bancu in care tiganu injumatateste permanent hrana calului si asta din urma moare, ti-l spun eu. Sa nu ne miram...
    Partea buna e ca ne cunoastem punctele slabe si nu-s multe. Cam 5. incepand de la 1...

    cu 2 ani în urmă (12.10.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @
      Am un feeling ca Dan nu poate raspunde la intrebarea ta din titlu...

      cu 2 ani în urmă (13.10.2021)
    • BC CSU Sibiu /z/z/z:

      .
      Ai perfecta dreptate. Deja se vad efectele rotatiei foarte scurte: titularii sunt storsi de energie pe final, avem probleme medicale, probleme cu faulturile, caderi inexplicabile.

      Nu stiu de ce se amana, sau se evita declararea obiectivului si a strategiei pentru sezonul acesta. Cred ca ar fi o decizie buna si ar linisti mult apele sa stim daca economisim niste banuti pentru niste jucatori mai valorosi sau pregatim romanii pentru sezonul viitor.

      cu 2 ani în urmă (13.10.2021)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      nu trebuie luat mot a mot
      Dan mai da interviuri cat de cat si e (de facto) front-man-ul echipei din pdv al comunicarii, recte-l iau ca adrisant dar e evident ca intrebarea e pentru atat pt Dan cat si HF. Si nu cred ca e greu de spus daca au planuri de a mai aduca 1-2-3 oameni si pe cand.

      cu 2 ani în urmă (13.10.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!