Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Au fost greșeli pe care, dacă nu le-am fi făcut, poate intram în avantaj”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
19.04.2016

CSU Atlassib Sibiu a cedat în primul meci din play-off, pierzând în Sala Sporturilor „Horia Demian”, din Cluj-Napoca, cu scorul de 85-77. Antrenorul formației de pe malul Cibinului a declarat, la finele partidei cu U-BT, că adversarii au fost într-o mare formă, dar nici elevii săi nu vor renunța la lupta pentru calificarea mai departe. 

„Clujul a jucat senzațional. Este cea mai în formă echipă și, probabil, au șanse mari să câștige mai departe. Noi, însă, cu siguranță, nu renunțăm la luptă și vom încerca să dăm maximul posibil. În seara aceasta a contat foarte mult prima repriză, nu doar primele cinci minute, pentru că un meci nu se pierde și nici nu se câștigă în cinci minute. Drept dovadă, noi am reușit să venim la 3 puncte. Am ratat două aruncări deschise, de afară, și trei mingi cu pase bâlbâite. Au fost greșeli pe care, dacă nu le-am fi făcut, poate intram în avantaj. Nu spun că am fi câștigat, dar puteam intra în avantaj”, a declarat Dan Fleșeriu.

Antrenorul lui CSU Sibiu a vorbit și despre atmosfera din sală, în jur de 100 de suporteri sibieni venind la Cluj, luni seara, pentru a-și susține favoriții. 

„Legat de atmosfera din sală, pot să vă spun că eu pentru asta trăiesc, la fel și jucătorii mei, și asta ne place cel mai mult. Indiferent că se strigă pentru noi sau împotriva noastră, cred că este o propagandă bună care i se face acestui sport și nu poate face decât bine. Ar fi minunat să fie cât mai multe săli așa. Acesta este scopul nostru. Îmi pare rău că nu am jucat în Sala Polivalentă, să fie 7.000 de oameni. Pentru meciul de miercuri va trebui să vedem, în primul rând, cât de bine ne putem reveni, din punct de vedere fizic. Cred că la nivelul acesta nu prea avem multe schimbări de făcut, dar trebuie să avem mai multă încredre în noi, la începutul meciului”, a mai declarat Dan Fleșeriu.

CSU Sibiu dispută al doilea meci cu U-Banca Transilvania miercuri, tot la Sala Sporturilor „Horia Demian”, de la ora 19:45. 

 

*foto: Adrian Bugariu

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu frank :

    renuntam la lupta?
    sper ca nu renuntam la lupta Dane, ieri am aratat ca suntem in stare sa revenim. Capul sus si mergem mai departe, este o serie de 5, am pierdut o batalie, nu si razboiul, jucati cu sufletul pentru voi si pentru fanii din tribune... as fi fericit sa revenim la Cluj pentru meciul decisiv.

    cu 8 ani în urmă (19.04.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    DonJuan
    Tincu nu are ce cauta titular intr-o astfel de miza. Avem incredere in tine Dane. Murim cu ei de gat pentru spiritul si pasiunea pentru caeasta familie numita : CSU !

    cu 8 ani în urmă (19.04.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca raress23 :

    Haide U
    Maine mai punem o caramida la fundatia titlului de campioana 2016. Ce m-as face eu, ce te-ai face tu daca nu ar fi U!

    cu 8 ani în urmă (19.04.2016)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      HAI CSU!
      Aveti grija sa nu fie o caramida de nisip!!...prea sunteti siguri de victorie.....
      CSU INTOTDEAUNA PESTE U!!

      cu 8 ani în urmă (20.04.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!