Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Avem un meci important, pe care este obligatoriu să-l câștigăm”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
21.01.2017

Sibienii primesc în această seară vizita celor de la CS Dinamo București și speră să întoarcă rezultatul din tur, când bucureștenii s-au impus pe teren propriu cu scorul de 79-73.

Antrenorul galben-albaștrilor, Dan Fleșeriu spune că jucătorii lui sunt pregătiți pentru această partidă și vor da totul pe teren pentru a obține cea de-a 10-a victorie din campionat.

„Avem un meci important, ca oricare alt meci de acasă, și pe care este obligatoriu să îl câștigăm, pentru că ne-ar asigura sau nu calificarea în primele șase echipe. Un meci pe care în tur l-am pierdut și sper să avem puterea, dorința și ambiția să arătăm că acea înfrângere a fost o greșeală. Băieții sunt pregătiți, vor face maximum posibil și sperăm ca de mâine (n.r. astăzi) să avem 10 victorii”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul lui CSU Sibiu.

Partida dintre BC CSU Sibiu și CS Dinamo București se joacă de la ora 18 și nu va fi televizată. 

 

*foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!