Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Clujul pleacă din postura de favorită”

Dan Fleșeriu: „Clujul pleacă din postura de favorită”

CSU Sibiu găzduiește un nou turneu de LNBM.

Antrenorul echipei de pe Cibin, Dan Fleșeriu, a vorbit pentru pagina oficială a clubului despre partida cu CSA Steaua, dar și despre derby-ul cu U-BT Cluj-Napoca, derby în care acesta consideră faptul că U-BT pleacă din postura de favorită.

Meciurile vor fi cel puțin la fel de complicate, dacă nu mai complicate, comparativ cu turneul în care am avut Oradea și Timișoara. Ambele echipe pe care le vom întâlni sunt foarte valoroase.

Clujul, probabil și anul acesta cu cel mai valoros lot, pleacă în meciul cu noi din postura de favorită. În primul rând datorită valorii lotului și în al doilea rând datorită faptului că noi avem trei debutanți, care chiar dacă au dat un randament bun până acum, sunt niște jucători care mai au încă până să confirme cu adevărat.

Steaua este o echipă bună, cu ceva probleme la începutul sezonului...cu schimbări de jucători, cu absențe, dar va fi cel puțin la nivelul Timișoarei...cu siguranță va fi un meci dificil.

Sper să reușim să intrăm bine în meciul de Clujul și să avem multă energie și entuziasm.

*foto: facebook BC CSU Sibiu 

1 comentariu la aceasta stire:
  • uplifter :

    Sibiu Cluj
    Trist un astfel de meci fără spectatori.
    Sunt foarte curios sa vad cum arara Sibiul azi, pt ca în opinia mea pana acum stau mult peste așteptări (poate chiar și ale lor).
    În ceea ce ne privește, ma gândesc ca iarăși vom juca la limita necesarului pt a obține eventual victoria, probabil cu o apărare peste ce am văzut pana acum.

    cu 3 ani în urmă (21.01.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!