Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Cred că băieții au făcut un meci bun, cel puțin 30 de minute din el”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
23.02.2016

CSU Atlassib Sibiu a cedat în fața lui CSM CSU Oradea, luni seara, în prima partidă din faza a doua a sezonului regulat. Antrenorul formației de pe Cibin, Dan Fleșeriu, a spus, la finele partidei, că încă există fluctuații în jocul echipei sale, dar s-a declarat mulțumit de felul în care jucătorii săi au evoluat în fața liderului Ligii Naționale de Baschet Masculin, cel puțin 30 de minute din meci. 

„Este extrem de greu să pierzi așa. Nu suntem obișnuiți să pierdem meciurile pe final, în felul acesta. Cred că băieții au făcut un meci bun, cel puțin 30 de minute din el. Din păcate, încă  avem fluctuații în joc și acestea ne costă victoria. Mă bucur însă că am reușit să stăm aproape de cea mai bună echipă a momentului și arătăm astfel că suntem pregătiți să punem probleme oricărei echipe. Ceea ce îmi doresc eu,  și se poate îndeplini, este să jucăm constant 40 de minute și să luăm noi deciziile cele mai bune nu adversarul. Cred că diferența aici s-a făcut: în deciziile jucătorilor, în recuperările ofensive pe care ei le-au făcut mai ușor pe lipsa blocajului nostru defensiv. Dar repet: am jucat cu cea mai bună echipă din campionat și nu pot să fiu decât mulțumit că am reușit să stăm aproape de ei, chiar dacă nu am câștigat”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul lui CSU Atlassib Sibiu. 

Etapa următoare, CSU Atlassib Sibiu se deplasează la Mureș. Galben-albaștrii joacă cu BC Mureș Târgu Mureș luni, 29 februarie, de la ora 18, partida urmând să fie transmisă în direct pe Digi Sport. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!