Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Cred că Piteștiul a câștigat pe merit”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
30.03.2017

CSU Sibiu a pierdut partida disputată, miercuri seara, pe terenul celor de la BCM U Pitești. Meciul a fost extrem de disputat, iar la finele celor 40 de minute de joc formația alb-violetă ieșea învingătoare: 83-79. 

Antrenorul lui CSU Sibiu, Dan Fleșeriu, a spus că piteștenii au fost extrem de motivați și au câștigat pe merit. 

„Cred că diferența s-a făcut în atitudinea jucătorilor. Piteștenii au fost extrem de motivați, chiar dacă au greșit la început, probabil din supramotivare. Noi am crezut că va fi un meci ușor în care, după ce am câștigat în ultima etapă, nimeni nu ne mai pune probleme. Cred că Piteștiul a câștigat pe merit și cred că atitudinea jucătorilor mei trebuie să revină la cum a fost cu Steaua, ca să avem șanse mai departe și mai ales în PlayOff. Suntem pe poziția a treia, pentru că avem 3-1 cu Steaua. Mai avem încă șanse, cel puțin teoretice, să  obținem poziția a doua, dar probabil ne va fi foarte greu. Vin două meciuri acasă, cu Clujul, și, în ultima etapă, cu Oradea, două meciuri extrem de grele. Noi vom face tot posibilul să le câștigăm pentru că suntem la noi acasă și, până la urmă, tot campionatul am luptat pentru asta. După toate calculele avem șanse foarte mari ca în PlayOff să ne întâlnim cu Piteștiul, dacă ei termină pe 6, sau dacă Piteștiul urcă pe 5 și noi nu reușim să câștigăm niciunul dintre meciurile următoare și să terminăm pe 4. Vom vedea ce se va întâmpla după următoarele etape. Cred că tot campionatul am mers pas cu pas și ne-am concentrat doar pentru următorul meci. Dar repet. Avem șanse mari, două din trei variante, să ne întâlnim tot cu Piteștiul”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

CSU Sibiu dispută în etapa următoare un nou episod din derby-ul Ardealului. Meciul cu U BT Cluj-Napoca are loc duminică, 2 aprilie, de la ora 18, și se va disputa cu casa închisă, întrucât toate biletele au fost epuizate încă de miercuri. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!