Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Cu siguranță, ne așteaptă un meci greu”

David Istrate

David Istrate
26.03.2019

Partida dintre BCM U FC Argeș Pitești și BC CSU Sibiu din etapa a 7-a a fazei secunde a fost amânată inițial din cauză că sala din Trivale a fost ocupată cu o gală de box. Prin urmare, acest joc se va disputa mâine, 27 martie, la Pitești.

Jucătorii lui BC CSU Sibiu au plecat înspre Pitești în cursul acestei zile însă, înainte de pornire, Dan Fleșeriu a oferit o declarație în care a prefațat confruntarea cu BCM U.

Urmează un meci dificil la Pitești. Deocamdată avem trei victorii cu ei dar asta nu înseamnă că nu ne-au pus probleme. De fiecare dată am câștigat doar pe finalul jocurilor, la sfârșitul sfertului trei sau al sfertului patru. Deci, cu siguranță, ne așteaptă un meci greu. Venim după două înfrângeri care au pus puțină presiune asupra noastră și sper să reușim să trecem de asta și să facem un joc foarte bun. În primul rând, în apărare, și din apărare vor veni și punctele în atac. Pitești încă mai speră la poziția patru și asta îi va face să își dea viața pe teren. Noi trebuie să le răspundem la fel și să venim acasă cu o victorie.”

BCM U FC Argeș Pitești are nevoie de o victorie pentru a continua să lupte pentru locul 4. În schimb, formația sibiană își va dori să câștige meciul pentru a se menține pe prima poziție a Grupei Roșii.

Confruntarea dintre cele două formații va avea loc miercuri, 27 martie, de la ora 18:30 și va fi transmisă în direct pe Digisport 4.

*foto: Adrian Bugariu/BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!