Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Dacă vom continua să jucăm așa, putem pune probleme oricărei echipe”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
14.02.2016

CSU Sibiu a cedat în fața liderului Ligii Naționale de Baschet Masculin, CSM CSU Oradea, în ultima etapă a primei faze din campionatul regulat. La finele partidei, antrenorul lui CSU Sibiu, Dan Fleșeriu, a subliniat faptul că elevii săi au reușit să revină în ultimul act al partidei, spunând că dacă jocul va continua pe aceeași linie, galben-albaștrii vor putea pune probleme oricărei echipe în următoarea fază a campionatului.  

„A fost un meci împotriva echipei care ocupă prima poziție în clasament și care și-a respectat statutul de favorită și de data aceasta, mai ales la capitolul arucărilor de trei puncte acolo unde au reușit 10 din 15 până la pauză. Noi am reușit să arătăm mai multă energie în apărare, dar s-a văzut că avem un adversar puternic și ne-a lipsit puțin luciditatea. Am reușit să revenim, în sfertul patru, și cred că, dacă vom continua să jucăm așa, în meciurile care urmează în grupa 1-6, putem pune probleme oricărei echipe”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!