Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu, despre amicalul cu Baskonia: „O șansă extraordinară”

Dan Fleșeriu, despre amicalul cu Baskonia: „O șansă extraordinară”

În această seară (14.09), BC CSU Sibiu se duelează cu Baskonia, în meciul de prezentare al formației care a reprezentat Spania în Euroligă în ultimii ani. Partida are loc în Fernando Buesa Arena, începe la ora 20 și poate fi urmărită pe canalul de YouTube al grupării basce.

Elevii pregătiți de Dan Fleșeriu au zburat ieri spre Spania și au avut primele antrenamente în sala lui Saski Baskonia. Iată ce a declarat antrenorul lui BC CSU Sibiu:

Un meci, poate, unic pentru noi, o șansă extraordinară pentru jucătorii noștri de a trece la un nivel mai înalt. O șansă pe care sper să o fructifice la maximum. Evident, suntem foarte încântați că putem să jucăm cu o echipă de Euroligă și suntem bucuroși că suntem aici cu toții, sănătoși și în formulă completă. Sper să fie un meci bun. Evident, nu rezultatul este ceva ce ne interesează, ci să creștem puțin, mai ales din punct de vedere al apărării, aspect la care am încercat să lucrăm la ultimele două turnee. Toate meciurile de aici din Spania vor fi importante și ne vor ajuta să ne creem relațiile de joc și să devenim o echipă mai bună, aproape de ceea ce ne dorim pentru sezonul următor”, conform paginii de Facebook a sibienilor.

 
BASKONIA VS. BC CSU Sibiu se joacă astăzi, de la ora 20:00

🎙Iată ce a declarat Dan Fleșeriu, înaintea duelului dintre Baskonia 🆚 BC CSU Sibiu💛 🤩Evenimentul marchează duelul pentru trofeul Araba-Álava și prezentarea echipei gazdă pentru noul sezon și va consemna revenirea fanilor spanioli în excepționala arenă sportivă, după 11 luni de restricții. 👉Mai multe detalii: https://bit.ly/3nxpbfW 🥁Peste 4500 de suporteri spanioli sunt așteptați la meci, iar partida poate fi urmărită LIVE pe contul de youtube al echipei gazdă 👉https://youtu.be/CaBFTKTy7_g ________________________ #HaiCSU #EuSuntCSU

Posted by BC CSU Sibiu on Tuesday, September 14, 2021

După confruntarea cu Baskonia, BC CSU Sibiu va mai avea încă trei jocuri de verificare în Spania.

*foto: Facebook – BC CSU Sibiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • pipzn :

    Mie
    linkul din articol imi apare ca fiind nefunctional.
    Daca permit administratorii site-ului si aveti aceeasi problema, incercati
    https://www.youtube.com/watch?v=CaBFTKTy7_g

    cu 2 ani în urmă (14.09.2021)
    • Istrate David:

      Link
      Am modificat și acum ar trebui să funcționeze.

      cu 2 ani în urmă (15.09.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!