Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu, după eșecul cu Steaua: „A fost un meci greu, pe care voiam să-l câștigăm”

Ana-Maria Mătușoiu, Eduard Popa

Ana-Maria Mătușoiu, Eduard Popa
12.01.2016

CSU Atlassib Sibiu a pierdut primul meci din 2016, în fieful celor de la Steaua CSM EximBank, scor 86 - 77. Atuul roș-albaștrilor a fost agresivitatea, element care, din păcate pentru Dan Fleșeriu, nu a existat și în tabăra sa. La finele meciului, tehnicianul lui CSU Sibiu a spus că elevii săi nu au jucat senzațional, dar nici nu au fost lăsați să joace.

„A fost un meci greu, pe care voiam să-l câștigăm, evident că voiam să-l câștigăm. Îmi pare rău că n-am reușit să-l câștigăm deși băieții au făcut tot ce se putea astăzi. N-am jucat senzațional, nici nu cred că am fost lăsați să jucăm, dar asta contează mai puțin. Au fost mai agresivi decât noi și noi nu am putut să fim agresivi, asta este concluzia”, a declarat Dan Fleșeriu pentru Total Baschet.

Rugat să vorbească despre o posibilă întânire între echipa sa și Steaua în Play off, tehnicianul lui CSU Sibiu a spus că ceea ce contează este ca CSU Sibiu să ajungă acolo.

„Până la Play off mai este mult. Încercăm să intrăm în primii șase, dacă nu, încercăm să intrăm în primii doi din grupa a doua și vom vedea ce va fi atunci”, a spus Dan Fleșeriu.

*Foto: Ana-Maria Mătușoiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Din nou arbitrajul ne-a dezavantajat.Chiar daca am facut multe greseli copilărești, in anumite momente am arătat ca jucam f spectaculos.O recomandare pt acest domn Avramescu: sa fie mai obiectiv in comentariu.Ii inteleg simpatiile . Se poate inspira din comentariile colegilor de breaslă. In rest, asteptam meciul cu Pitestiul... HAI CSU !!!

    cu 8 ani în urmă (13.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!