Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „După trei victorii consecutive jocul contează mai mult decât rezultatul”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
14.11.2015

Primele două clasate din LNBM, SCM U Craiova și CSU Sibiu, se vor întâlni azi în Sala „Transilvania” din Sibiu cu începere de la ora 19:00. Antrenorul formației din Sibiu, Dan Fleșeriu, a vorbit despre confruntarea cu trupa din Bănie, spunând că probabil elevii săi vor întâlni cel mai puternic adversar de până acum.

„Întâlnim lidera la zi din campionat și sper să dăm e replică cât se poate de dură. Probabil va fi cel mai puternic adversar de până acum, după ce am întâlnit Steaua în prima etapă de pe teren propriu. Lucrul acesta, însă, nu ne mai sperie, avem și noi victoriile noastre, și cred că putem oferi spectatorilor, și de data aceasta, un meci spectaculos și eficient, în același timp. Sunt mici probleme în lot, pentru că ne antrenăm foarte tare, dar sper că până la ora meciului să fie toate rezolvate. Dacă nu, ca de fiecare dată, sper ca jucătorii să treacă peste durere și să joace. În momentul acesta, după a treia victorie consecutivă, jocul contează mai mult decât rezultatul. Sper ca suporterii să vină în număr cât mai mare la sală și să demonstrăm tuturor că baschetul contează, în Sibiu, și suportul lor va fi extrem de important, pentru a arăta întregului oraș că trăim pentru baschet”, a declarat Fleșeriu, citat de site-ul oficial al grupării de pe Cibin.

Pe de altă parte, elevul lui Dan Fleșeriu, Lawrence Gilbert, a pus accentul pe aportul fanilor sibieni, care, și din punctul său de vedere sunt cu adevărat cel de-al 6-lea jucător. 

„Craiova este o echipă foarte bună, cu jucători experimentați și, cu siguranță, vor veni la Sibiu să lupte. Își vor dori să câștige, la fel ca și noi, și cred că va fi un meci mare. Vom avea nevoie de multă energie, la fel cum au și ei. Fanii noștri sunt, într-adevăr, al 6-lea jucător și avem nevoie de susținerea lor. De fiecare dată când auzim tobele bătând sau când vedem steagurile fluturând, ne dau energie. Sunt cu adevărat al 6-lea jucător și avem nevoie de ei”, a concluzionat baschetbalistul american.

Partida dintre CSU Sibiu și SCM U Craiova va fi transmisă în direct de DigiSport 3, începând cu ora 19:00. 

*Foto: Haltnagy Zsolt

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!