Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu, după victoria cu Târgu Jiu: „Toată lumea a jucat la jumătate din capacitate sau mai puțin”

Dan Fleșeriu, după victoria cu Târgu Jiu: „Toată lumea a jucat la jumătate din capacitate sau mai puțin”

BC CSU Sibiu a triumfat în prima partidă din turneul preliminar al Cupei României, 111-89 cu CSM Târgu Jiu. În urma acestui succes, antrenorul principal al grupării sibiene, Dan Fleșeriu, și-a oferit impresiile legat de prestația jucătorilor pe care îi pregătește.

Într-o declarație apărută pe pagina de Faceboook a clubului, Fleșeriu a pus accentul pe modul în care Sibiul a funcționat în apărare și crede că acest aspect poate influența prestația și din meciul care urmează:

„O victorie cu un atac semi-bun și cu o apărare execrabilă. Din păcate nu este ce ne așteptăm din punct de vedere al apărării dar pe de altă parte scuza jucătorilor noștri este că uitându-se în partea cealaltă și văzând doar jumătate de echipă cu care a venit Târgu Jiu era greu să se mobilizeze.

Toată lumea a jucat la jumătate din capacitate sau mai puțin. Din păcate asta ne va costa probabil și la meciul următor pentru că ăsta ar fi trebuit să fie un joc pregătitor pentru cel cu Voluntari și care să ne dea încredere în special din punct de vedere al apărării.

Din păcate nu am reușit lucrul acesta și în partida care urmează vom pleca de la frustrarea din acest meci pe care o avem nefăcând suficient de bine apărarea. Totuși, trebuie să fim conștienți că avem jucătorii tineri care joacă prima dată un sezon, am zis înainte de meci că vor avea emoții, au avut emoții. Erau încordați și supărați că nu le iese așa cum și-ar dori ei să facă prima impresie și cu siguranță cu Voluntari vor juca mai bine odată intrați în competiție.”

Legat de lipsa suporterilor, tehnicianul a spus:

„A fost foarte, foarte greu fără suporteri. Foarte emoțional la început când am auzit cântecele lor și când în sală a sunat extrem de bine sunetul, ca și când ar fi alături de noi. Va fi tot sezonul la fel de greu, până când vor avea voie să vină la sală și ne vor lipsi extrem de mult dar sunt convins că chiar departe de noi, la televizor ne vor susține deși cu siguranță este greu mai ales când vom face apărări așa de slabe ca în acest meci.”

Confruntarea dintre BC CSU Sibiu și CSO Voluntari are loc astăzi, 11 noiembrie, cu începere de la ora 19:30.

*Foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!