Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „E de-a dreptul frustrant să pierzi două meciuri consecutive la o posesie”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
31.12.2016

 

Galben-albaștrii au făcut deplasarea la Oradea cu gândul de a da totul pentru a încheia anul cu un rezultat pozitiv, însă au pierdut, la fel ca în partida precedentă, cu Steaua CSM EximBank, la o singură posesie. Partida dintre CSM CSU Oradea și CSU Sibiu s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 66-63.

Cu toate acestea, antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu vorbește, la final de an, despre faptul că echipa sa a reușit să se bată de la egal la egal cu pretendentele la titlu, reușind să câștige sau să piardă cu acestea la o diferență de o posesie.  

„Băieții au făcut exact așa cum au promis înaintea meciului, că vor încerca să facă totul pentru a câștiga, dar, din păcate, nu a fost suficient. E de-a dreptul frustrant să pierzi două meciuri consecutive la o posesie, însă noi trebuie să ne vedem de drumul nostru și să încercăm să facem tot ce este posibil pentru a ne califica în primele șase echipe. Acesta este primul nostru obiectiv, apoi putem visa la mai mult. Partea pozitivă a lucrurilor este însă faptul că toate meciurile cu echipele care se bat la titlu, și mă refer la Cluj, Steaua și Oradea, le-am câștigat sau pierdut la o posesie, iar acest lucru ne face să credem că viitorul nu sună rău, dacă vom reuși să câștigăm meciurile cu echipele de nivelul nostru”, a spus Dan Fleșeriu.

CSU Sibiu joacă următorul meci pe 7 ianuarie, pe teren propriu, în compania celor de la CS Phoenix Galați. 

14 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    logic
    Este pe undeva logic sa se intample asta cand joci foarte rapid intr-o rotatie de 7 jucatori. Cand intalnesti echipe bune ajungi sa-ti sufoci piesele de baza in ultimele 5 min. Sibiul este o echipa frumoasa dar, cu lotul actual locul 4 este tot de poate spera.

    cu 7 ani în urmă (31.12.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    !
    Corect!!!

    cu 7 ani în urmă (31.12.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Sb
    Nu vor fi in Top 6.

    cu 7 ani în urmă (31.12.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer:

      tdm ...
      OT - cu scuzele de rigoare!
      Rar mi-a fost dat sa vad atata frustrare intr-un om ...
      Bah omule, eu cred ca daca te trezeste cineva la 3 noaptea si zice Sibiu, ai sarit instant si faci o criza de isterie ... chiar asa ai suferit in viata ta din cauza Sibiului??? Ce putea sa-ti faca sa te marcheze in halul asta??? Baschetul e un joc omule, iar ura tinuta in tine dauneaza in timp ...
      Chiar am urmarit si in trecut, toate interventiile tale la articolele de pe site referitoare la Sibiu, sunt aberante, inutile si mai ales carcotase si neargumentate!!!

      cu 7 ani în urmă (31.12.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      @trancer
      Da, am fost frustrat, dar nu din cauza voastra (voi sunteti o echipa de mijlocul clasamentului de multi ani deja), ci din cauza Ploiestiului. Ei au furat multe titluri, inclusiv Clujului. Si da, imi mentin parerea ca nu aveti fata de Top 6. Argumentele sunt de prisos. Le oferiti chiar voi ori de cate ori pierdeti un meci.

      cu 7 ani în urmă (01.01.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    La multi ani!
    Da, frustrante infrangerile astea la o posesie. Dar trebuie sa recunoastem, toti cei care ne-au batut ne sunt superiori, iar intr-o serie de play-off cu Cluj, Oradea, Steaua sansele noastre tind spre zero, in actualele conditii.
    Problema e veche: banca. E clar ca Dan nu are incredere in romanii de pe banca, sau nu in masura in care sa-i utilizeze in meciurile importante. Iar in 6 oameni nu cred ca putem emite pretentii.
    Solutii: simplu, intariri. Doar ca, nu stiu ce rezerve de buget mai avem si apoi sa gasim un roman bun si disponibil, pare foarte greu acum.
    Vom vedea ce solutii gaseste Dan...
    Hai CSU.

    cu 7 ani în urmă (31.12.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer:

      ...
      Principalele adversare ale Sibiului la locurile 4-6, ma refer la Pitesti, Mures si Timisoara si-au adus cate un jucator determinat in aceasta perioada.
      Daca Sibiul nu va reusi (sau nu va putea, ma rog tot aia e pana la urma!) sa raspunda in acelasi mod, va fi foarte greu sa le faca fata - asta in ideea ca primele 3 sunt clare.

      cu 7 ani în urmă (31.12.2016)
    • CSM CSU Oradea corleone:

      rotatie
      Intr-adevar, mi se pare ca Sibiul joaca in cea mai scurta rotatie dintre echipele care emit pretentii la play-off. Practic la Oradea au jucat in 6, iar ceilalti trei jucatori care au intrat (Dragoste, Paliciuc si Tincu) au prins in total in jur de 15 minute. Minute care - daca Hardy nu avea probleme cu cu faulturile - probabil ca erau si mai putine. Fleseriu mi se pare un antrenor ok, iar rezultatele din acest sezon confirma acest lucru, dar poate ca ar putea avea mai multa incredere in jucatorii mentionati mai sus. Toti au aratat ambitie cand au intrat pe teren, s-a vazut asta in nivel apararii (mi-a placut in special Paliciuc dar si ceilalti doi). Pe de alta parte, fara incredere din partea antrenorului, jucand doar 4-5 minute pe meci, nu pot juca la potentialul lor maxim. S-a vazut asta in cazul lui Petrisor care - dupa parerea mea - a crescut foarte mult de cand a venit la Oradea, dar si la Nicolescu (19 ani), el jucand aproape 14 minute in acest meci.

      cu 7 ani în urmă (01.01.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    frustrare
    e un sentiment care a fost similar si pentru Oradea, in meciul tur de la Sibiu, cand a condus pe final cu 13p si a pierdut la limita ;)

    cu 7 ani în urmă (31.12.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    Bc Mures
    Imi place, ca nici anul acesta, ca si anul trecut, nimeni nu o considera pe Bc Mures pretendenta la titlu. Asta e doar bine pentru noi, ca asa putem produce surpriza la final de sezon ;)

    La Multi Ani!

    cu 7 ani în urmă (31.12.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Mures
      Citeste te rog comentariul meu de saptamana trecuta cand am spus ca Oradea, Clujul si Muresul au lot peste Steaua. Cu precizarea ca la Mures sa nu apara problemele cu banii.

      cu 7 ani în urmă (01.01.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    Fleseriu !
    Fleseriu sper sa nu se incapataneze si sa aduca un jucator obligatoriu in aceasta perioada. Nu avem absolut nici o sansa daca nu aducem ceva.

    cu 7 ani în urmă (01.01.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    intariri
    Dan Fleseriu a si declarat ca echipa se va întări cu doi jucători. Cred ca ne putem califică in primele 6.

    cu 7 ani în urmă (02.01.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer:

      .
      Poți sa-mi spui unde ai văzut declarația lui Dan în acest sens?

      cu 7 ani în urmă (02.01.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!