Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „E o victorie extrem de importantă, care ne menține cu șanse la locurile 1-6”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
17.01.2016

CSU Atlassib Sibiu și-a îndeplinit scopul în partida disputată pe teren propriu împotriva celor de la BCM U Pitești. Galben-albaștrii au câștigat cu 74-71, însă partida nu a fost nici pe departe ușoară. Piteștenii le-au dat de furcă baschetbaliștilor lui Dan Fleșeriu, antrenorul lui CSU Sibiu declarând, după meci, că formația alb-violetă a venit la Sibiu să dea totul pe teren.  

„Un meci mai greu decât ne-am așteptat, cu o echipă care a părut că a venit să <<moară>> aici, la Sibiu, o echipă care a dat totul. Pe final au părut că au căzut fizic puțin, pentru că au jucat extraordinar în primele trei sfertului. A fost un meci în care băieții meu au crezut că va fi mai ușor, datorită victoriei din tur cu Piteștiul, și probabil de aceea au început așa greu. E o victorie extrem de importantă, care ne menține cu șanse la locurile 1-6. Felicit echipa din Pitești și antrenorul ei, fac o treabă extraordinară și, așa cum am mai spus, este o echipă care merită să intre în PlayOff”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Atlassib Sibiu.

În etapa următoare, CSU Sibiu joacă în deplasare, la Târgu Jiu. Meciul dintre CS Energia Târgu Jiu și CSU Atlassib Sibiu va avea loc sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 17:30, în Sala Sporturilor Târgu Jiu, și va fi transmis în direct pe Digi Sport.

*Foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!