Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Este un meci care poate să ne mai închege puțin”

Dan Fleșeriu: „Este un meci care poate să ne mai închege puțin”

Miercuri, 27 noiembrie, BC CSU Sibiu își încheie prestația din acest sezon în FIBA Europe Cup cu un duel împotriva celor de la Bascesehir College. Această dispută nu mai are nicio miză întrucât vicecampioana României nu a obținut calificarea în faza următoare a competiției.

Totuși Dan Fleșeriu vede în această încleștare o bună oportunitate de a le acorda mai multe minute elevilor săi ce au fost mai puțin folosiți până în acest moment. De asemenea, tehnicianul galben-albaștrilor consideră că jucătorii săi pot învăța ceva din experiența confruntării cu Bascesehir College.

Fără miză pentru noi, cu miză pentru echipa din Turcia care țintește locul 1 în grupă. În cazul victoriei, vor reuși să îl obțină și, probabil, vor avea adversari mai ușori în următoarele grupe din faza a doua competiției. Pentru noi, este un meci care poate să ne mai închege puțin, să ne pregătească pentru duelurile din campionat care vor veni și să folosim jucătorii care au evoluat mai puțin. Sper să dea un randament bun. E un meci în care putem să exersăm lucruri noi în apărare și un meci în care mai putem să învățăm ceva. Sper să facem un joc bun și, evident, dacă vom putea să obținem și victoria, nu vom ezita să facem tot ce este necesar.”, conform paginii oficiale de Facebook a clubului sibian.

Întâlnirea dintre Bascesehir College și BC CSU Sibiu are loc miercuri, 27 noiembrie, de la ora 16:00, fiind transmisă pe canalul oficial de Youtube al FIBA.

*foto: Dragoș Dumitru/BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!