Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Eu aș prefera să terminăm faza a doua a campionatului pe locul IV sau VI”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
02.04.2016

 CSU Atlassib Sibiu joacă duminică ultima partidă de pe teren propriu din faza a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Galben-albaștrii primesc vizita lui SCM U Craiova, care vine după două victorii extrem de importante în fața primelor două clasate, motiv pentru care Dan Fleșeriu, antrenorul lui CSU Sibiu, crede că echipa sa va avea parte de o confruntare dificilă.  

Această rundă va cântări în ecuația calculelor finale, Dan Fleșeriu declarând că preferă ca formația sa să încheie faza a doua a campionatului pe locul 4 sau 6.

„Urmează un meci pe care, în mod normal, teoretic, ar fi trebui să îl câștigăm, dar după ultimele victorii ale celor din Craiova, în meciurile cu Oradea și Steaua, se pare că vom avea un meci extrem de greu. Vom vedea care sunt calculele, după meciurile de sâmbătă. Vom ști cine și cum își dorește să își aleagă echipele din play-off. Craiova cred că poate să bată pe oricine și au demonstrat lucrul acesta. Dacă vor veni cu efectivul complet, într-adevăr vom avea duminică un meci spectaculos. Și noi putem bate pe oricine, și noi am demonstrat asta, mai puțin pe Oradea. Sper că vom juca de-adevăratelea, sala va fi plină iar publicul ne va susține. Eu aș prefera să terminăm faza a doua a campionatului pe locul IV sau VI,  mai bine decât pe locul V. Fie să jucăm având avantajul terenului propriu, fie să nu întâlnim, în cazul în care ne calificăm în semifinale, echipa de pe locul întâi”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

Meciul dintre CSU Atlassib Sibiu și SCM U Craiova se joacă mâine, de la ora 19:45, în Sala Tranilvania. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 4.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș mariuscalin :

    cu Cluj
    Toata lumea pare sa vrea sa joace cu Cluj in playoff

    cu 8 ani în urmă (02.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!