Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Eu nu am făcut nicio acuzație la Cluj și credeți-mă că aș fi avut motive”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
27.04.2016

Meciul trei dintre CSU Atlassib Sibiu și U-Banca Transilvania, încheiat cu victoria sibienilor, a strârnit o serie de controverse în rândul clujenilor, începând de la antrenorul principal al echipei, Marcel Țenter, care, imediat după terminarea partidei, acuza arbitrajul, spunând că unele decizii l-au nemulțumit.

O situația asemănătoare a avut loc cu o săptămână în urmă, la Cluj-Napoca, în primul meci al seriei, când unele decizii ale arbitrilor au defavorizat echipa de pe malul Cibinului. Fost arbitru, Dan Fleșeriu a spus că a preferat să nu reclame nimic atunci, pentru a nu influența în vreun fel arbitrajul următor. Luni însă, după meciul trei de la Sibiu și după acuzația lansată de Marcel Țenter, antrenorul lui CSU Sibiu a afirmat că diferența de la Cluj a fost făcută de arbitri.  

 „Eu nu am făcut nicio acuzație la Cluj și credeți-mă că aș fi avut motive. Vor apărea niște filmulețe, după ce terminăm seria, pentru că nu vreau să influențez, având în vedere că unii dintre arbitrii care ne-au arbitrat la Cluj vor fi probabil la meciul următor (n.r. meciul patru). Și atâta spun, că diferențele de acolo s-au făcut pe arbitri. Eu am fost și arbitru, știu să arbitrez. Eu chiar pot să zic că am licență în domeniul ăsta. Am fost unul dintre arbitrii buni din țară, dar tocmai de aceea evit să comentez arbitrajele, mai ales după meciurile pierdute”, a declarat Dan Fleșeriu.

Astăzi, de la ora 20, cele două combatante se întâlnesc pentru a disputa meciul patru. Partida va avea loc la Sibiu, în Sala Trasilvania, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 4. 

18 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    BRAVO...
    ...Dane,trebuie sa-l puna cineva la punct pe arogantul asta de T.
    HAI CSU!!!!

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca dans :

    jumatate adevar
    Ce bine e sa dai cos de 3 pct in atac de 12 secunde 4 contra 8 . De ce 8 pentru ca nici unuldintre fluierasi nu a oprit jocul cum era normal.Dar asta nu se vede normal ca doar e fost arbitru.
    Este un antrenor valoros , cu bun simt dar trebuia sa recunoasca si ajutorul arbitrilor din meciul 3 ,daca tot acuza .
    Sunt de acord cu danb61 referitor la faptul ca Tenter este arogant si nu stie sa echipa adversa cand pierde meciul , dar astazi are o scuza la modul cum a fost fluierat meciul.
    Felicitari pentru daruirea jucatorilor doar ca luni nu era suficient doar atat , a fost nevoie si de ajutorul arbitrilor.
    Bafta pentru diseara Csu , sper la un meci frumos si sa castige cel mai bun , fara ajutor.Aveti sanse mari in seara asta pentru ca jucati cu daruire si aveti un grup mai sudat.Noi avem valoare dar asta nu castiga neaparat meciul.
    HAI *U*

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    da..
    ..de acord cu tine cu exceptia primei fraze,speram la un meci demn de un derby,sa castige cel mai bun....pacat ca se cam inflameaza spiritele in ultimele ore..
    HAI CSU!

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe silviu :

    Haida de
    Profesoree arbitru, astea sa le vinzi ălora care nu au făcut sport de performanța niciodată si au stat la televizor sau in sala, luând de bune toate scuzele si acuzele ambalate dupa interese.Scria cineva p-acilea ca Sibiul a jucat bine si au fost ținuți aproape.Avea dreptate.Pe cand la Cluj, in primul meci atunci cand iei 20 de puncte la pauza ești...clepci sau lemn tanase.Punct.

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Vine el si imi explica cum meciurile de la Cluj au fost decise de arbitraj, ca el stie ca a fost de toate in viata. Pai da-o dracului, si noi astia care am albit de cand mergem la sala suntem niste imbecili, subiectivi si fara stiinta de nu am vazut nimic deosebit? Hai sictir...
    Nici din meciul de la Sibiu nu am treaba cu niciuna din greseli, se mai intampla, nu sunt grave, poate amuzante...exceptand aia cu cosul de 3 dat in 4 contra 5 care e strigatoare la cer. Cum poti mah sa vii sa zici asemenea aberatii, sa fii asa de lipsit de minte?

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      free62
      ..te-ai mutat (si) aici? ..prietene iti dau un sfat,medicamenteeee,mai sunt 8 ore pana la meci si ar fi pacat sa nu-l vezi....

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Si eu iti dau un sfat, sa te duci...putin mai incolo.

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      !
      Dupa cum am stabilit!

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    Raspunde
  • zapacitu79 :

    :)))
    mesajul suna a amenintare "bai eu sunt arbitru de-al vostru! am fost baiat simpatic si nu am comentat arbitrajul deocamdata! deci vedeti ce faceti in meciul 4 ca poate facem si noi un filmulet dupa ce se termina seria". daca aveai oua spuneai ce aveai de spus si iti asumai consecintele.

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe silviu:

      Auch
      El comentează numai dupa cele câștigate😀, dupa cum sugerează mai sus.

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      pai da...
      ....nu se lamenteaza ca Marcelus dupa fiecare infrangere:arbitrii,jucatorii,presiunea atmosferica,in ce faza e luna....numai el e nr.1!!
      ..ma,voua chiar va e frica!!
      CSUUU SIBIU!

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Andra Sibiu:

      Cum era aia cu "rade ciob de oala sparta"?
      Mi se pare cel putin ironic ca huliti un viitor clip pe tema arbitrajului cand clujenii deja au facut unul, indraznesc sa banuiesc ca era in lucru inca din timpul meciului... stiti, cel pe care l-au pierdut, parol (ca in cele de la Cluj posibil ca toata sala sa se fi uitat in alta parte cand se fluiera)

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    1+1=2
    ..da,aveti cel mai bun lot,aveti cel mai bun antrenor,aveti cel mai tare sponsor,aveti cel mai mare buget,aveti cei mai civilizati suporteri de fotbal(scuipaturi,pumni,aruncarea sticlelor),cea mai frumoasa sala(la meciul 5?),...dar va chinuiti (efectiv (sic!) la fiecare meci!!!
    NE VEDEM IN CUIBUL DE VULTURI!!
    HAI CSU!

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    De musai....
    Eu nu m-as grabi sa-l balacaresc pe dl. Fleseriu. Nu e genul de om care sa-si "sparga carul cu blide" in public. Consider ca lansarea acestui comentariu e rezultatul celor declarate de dl. Tenter vis-a-vis de arbitraj. E si foarte posibil ca d-lui Fleseriu sa i se fi sugerat (pe ton usor imperativ :) ) sa zica o replica la cele afirmate de antrenorul lui U-BT.
    Sa nu uitam ca si cei care "au pita si cutitu' in mana" si finanteaza CSU Sibiu, au orgoliile lor...parca-i aud:
    "Ia ui' ma Dane ce zice Tenteru !.....tu de ce nu le zici vreo doua?...ia vezi...ca nu ne iubesc arbitrii astia fix pe noi al mai tare dintre toti...ia ui' ma ce poate zice...musai sa le zici si tu ceva"
    In ceea ce priveste preconizata aparitie de filmulete, eu nu as considera-o o amenintare, ca fenomenul e deja generalizat.
    Necazul e ca degeaba umpli Youtube-ul (de fapt mediul on-line) cu clipuri, analize si statistici daca celor care trebuie sa vada, sa ia act de probleme si sa le rezolve "li se falfaie" in cel pur stil dambovitean.

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Andra Sibiu:

      DA
      De-ar fi toti iubitorii de baschet asa lucizi...

      cu 8 ani în urmă (27.04.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    Parerea mea
    Parerea mea este ca si albitrajul de la noi este slab in genreal.Sunt sigur ca fiecare echipa a fost avantajata si dezavantajata(ma refer in tot campionatul nu numa acum).

    Da Clujul a pierdut,se intampla orcarei echipa.Ca au fost albitri ca nu asta este.
    Personal nu am nimic cu U Bt,dar acest indivit Marcel Tenter nu este meci sa nu piarda sa nu gaseasca o scuza.Cluju a condus cu 6,7 pct nu mai tin exact cate.La el mereu ba albtrii ba omogenizarea ba jucator nou ba accidentarea lu Jorovic......Gutoaia nu iti joace nimic meci de meci,il ti pe teren degeaba plus cu siguranta are un salar enorm doar e roman.Un suporter clujan spunea zilele trecute o descriere foarte buna despre Kalnicenko.Cu Tenter acest baiat nu joaca mare lucru si ar fi multi alti jucatori foarte buni in istorie lui U cu Tenter antrenor n-au jucat nimic.La alte echipe au rupt tot.

    Ideea e ca se mai uita si sponsorii clujeni pe la declaratii si trebe un vinovat pentru esec.Normal nu e antrenoru,e mereu altceva sau altcineva vinovat.

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Bla bla bla
    Parerea mea e ca arbitrii sunt slabi si nu fac fata mizei.

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ovigroza :

    Punct
    Acum nu cred ca mai e nevoie de discuții contradictorii.3-1.

    cu 8 ani în urmă (27.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!