Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Evident că echipa din Târgu Mureș este favorită”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.11.2016

Dan Fleșeriu, antrenorul formației CSU Sibiu, a prefațat partida pe care elevii săi o vor disputa azi în compania celor de la BC Mureș Târgu Mureș. Tehnicianul sibian a ținut să-și felicite adversarii pentru calificarea mai departe în Europa, respectiv a punctat obiectivele echipei pentru acest duel.

Băieții sunt în formă fizică bună și, din  fericire, nu avem accidentări. Toată lumea își dorește un rezultat pozitiv, dar mai ales să facem un joc bun care să confirme faptul că victoria cu BCM U Pitești, din etapa anterioară, nu a fost întâmplătoare. Evident că echipa din Târgu Mureș este favorită, îi felicit pe aceast cale pentru calificarea mai departe din cupele europene, calificare care le-a survenit în urma unui joc foarte bun. Noi însă mergem acolo hotărâți să facem un meci bun, să dăm maximul posibil, în așa fel încât să ne apropiem victoria”, a declarat Fleșeriu, conform site-ului oficial al clubului. 

Confruntarea dintre cele două formații va debuta azi la ora 17:00, jocul fiind transmis în direct de DigiSport 3. BC Mureș Târgu Mureș vs. CSU Sibiu, echipe cu aceeași linie de clasament, 3 victorii și 3 înfrângeri, contează pentru runda cu numărul 8 din Liga Națională de Baschet Masculin. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!