Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Experiența jucătorilor Craiovei a făcut ca la final diferența să fie în favoarea gazdelor”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
10.03.2016

Baschetbaliștii lui CSU Atlassib Sibiu au fost aproape de obținerea primului succes în faza a II-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, prestând un joc bun în Bănie. Însă, așa cum s-a întâmplat și în precedentele partide, jucătorii lui Dan Fleșeriu au capotat în actul decisiv, înregistrând a șasea înfrângere consecutivă. 


Tehnicianul galben-albaștrilor a spus, la finele partidei, că experiența jucătorilor lui SCM U Craiova a făcut diferența, declarându-se mulțumit de modul în care elevii săi au abordat meciul. 

„Jucătorii noștri au făcut un meci bun la Craiova și au intrat pe teren, așa cum le-am cerut, cu multă energie și entuziasm. Am făcut cu o apărare extrem de bună, la fel și tranziția ofensivă și am marcat de pe contra atac. Din păcate, în sfertul IV am încetinit în apărare din cauza faulelor, am și ratat la câteva faze, iar adversarii noștri și-a arătat experiența. Au marcat de trei puncte la trei faze consecutive și, deși am cerut time-out, nu am reușit să îi oprim. Ei au continuat.  Doar experiența jucătorilor Craiovei a făcut ca la final diferența să fie în favoarea gazdelor. Suntem însă pe drumul cel bun. Și în acest meci am făcut o apărare mult mai bună și mai agresivă ca până acum. Sunt bucuros că jucătorii au fost receptivi la toate indicațiile pe care le-am dat, chiar dacă nu au fost mereu cele mai inspirate”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul lui CSU Atlassib Sibiu.


În ciuda rezultatelor negative înregistrate de formația de pe Cibin în ultima vreme, șase meciuri pierdute din tot atâtea posibile,Dan Fleșeriu roagă suporterii să fie în continuare alături de echipă. 

„Vreau să fac un apel la suporteri să ne susțină în continuare, chiar dacă avem seria aceasta de înfrângeri. Nu trebuie să uităm niciun moment de unde am plecat la începutul sezonului, atunci când eram favoriți la retrogradare și nicidecum la calificarea în primii șase. Am ajuns aici și sunt mândru că reușim să ne batem de la egal la egal cu cele mai bune echipe din campionat”, a mai spus Dan Fleșeriu.


În etapa următoare CSU Atlassib Sibiu joacă pe teren propriu, cu Steaua CSM EximBank. Meciul se joacă luni, 14 martie, de la ora 18 și va fi transmis în direct pe DigiSport 3. 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!