Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „În a doua parte a meciului am greșit foarte mult”

Ana-Maria Mătuşoiu

Ana-Maria Mătuşoiu
24.12.2015

dan_fleseriu

CSU Atlassib Sibiu a cedat aseară în fața lui BC Mureș, cu scorul de 84-78. Deși au început partida într-o notă excelentă, galben-albaștrii au lăsat garda jos în sfertul al treilea, iar jocul bun din ultimul act nu a fost suficient pentru ca băieții lui Dan Fleșeriu să întoarcă soarta jocului și să plece acasă cu o victorie.

La finele partidei, antrenorul lui CSU Sibiu a spus că deși baschetbaliștii săi au greșit foarte mult în partea secundă a meciului, este mulțumit de felul în care aceștia au luptat în ultimele 10 minute.

„A fost ultimul meci din 2015 și a fost greu să îi ținem concentrați pe băieți, având în vedere că urmează această pauză competițională. Am intrat bine în meci, am reușit să dominăm până la pauză, dar nu am reușit să ținem ritmul. În a doua parte a meciului am greșit foarte mult, iar Târgu Mureș a reușit să marcheze foarte mult din tranziții-ofensive, pe fondul ratărilor noastre. Sunt totuși bucuros de atitudinea jucătorilor noștri din ultimul sfert, în ultimele minute, când meciul era aproape gata, dar ei nu s-au lăsat nici în ultimele două minute, arătând că noi nu renunțăm niciodată”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal a lui CSU Sibiu.

*foto: Ana-Maria Mătuşoiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Din aceasta înfrîngere nu trebuie facuta o tragedie.Am fost invinsi de o echipa buna cu un lot mult mai numeros.Este f greu sa abordezi un meci cu 6 jucători. Totusi echipa trebuie felicitata pt evoluțiile de pînă acum, dat fiind bugetul pe care il are. Intr- un final poate va auzi si cine va trebui sa audă. Fie ca anul ce vine sa fie unul cel putin la fel.

    cu 8 ani în urmă (25.12.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!