Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „În sfârșit reușim să câștigăm un meci important”

Dan Fleșeriu: „În sfârșit reușim să câștigăm un meci important”

BC CSU Sibiu a trecut din nou de CSO Voluntari. De această dată, trupa de pe Cibin s-a impus cu scorul de 86-85 la capătul unei partide extrem de echilibrată, decisă în ultimele secunde de joc. 

După partidă, Dan Fleșeriu, antrenorul echipei câștigătoare, a declarat, pentru pagina oficială de Facebook a clubului: 

A fost un meci extrem de intens. Voluntari este o echipă foarte bună, dar din fericire am reușit o nouă victorie, tot la un punct. A fost extrem de greu, am avut câteva situații când am reușit să ne distanțăm la mai multe puncte, dar au venit din spate...au niște aruncători trei puncte extraordinar de buni, plus faptul că au câștigat Cupa le dă multă încredere. Mă bucur că jucătorii noștri au făcut risipă de efort. În sfârșit reușim să câștigăm un meci important după o perioadă lungă de timp. Am fost de multe ori aproape, dar e prima dată în două luni de zile când reușim să câștigăm un meci important.

Să sperăm că vom reuși să facem același lucru în partida cu Constanța și în restanța cu Dinamo și să ne asigurăm o poziție cât mai bună în playoff. 

Pentru a ocupa locul doi la finalul sezonului regulat, BC CSU Sibiu are nevoie de victorii în ambele partide rămase, dar și de un rezultat negativ al rivalilor de la CSM Oradea. În schimb, îtrupa de pe Cibin are asigurată poziția a treia. 

*foto: facebook/Baschet Club Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!