Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Încercăm să obținem o victorie pentru a ne consolida poziția a 3-a”

Dan Fleșeriu: „Încercăm să obținem o victorie pentru a ne consolida poziția a 3-a”

Sâmbătă, 18 ianuarie, în ultima etapă a Ligii Naționale, SCM Timișoara primește vizita lui BC CSU Sibiu. Cele două echipe au fost vecine de clasament pentru o bună perioadă a sezonului, însă odată cu victoria Stelei în fața lui Dinamo, trupa lui Cătălin Burlacu a avansat până pe locul al 4-lea.

Prin urmare, SCM Timișoara își dorește, cu siguranță, să revină pe poziția a patra. Acest aspect a fost menționat și de Dan Fleșeriu care își dorește ca elevii săi să arate aceeași atitudine ca în confruntarea din Cupa României.

Un meci dificil. Teoretic, ei ar putea fi echipa de pe locul 4, 5 sau 6. Au șanse să fie pe locul 4 dacă vor câștiga meciul cu noi așa că vom întâlni o formație foarte motivată, o trupă valoroasă care ne-a pus probleme la meciurile de acasă și care, cu siguranță, caută să răzbune înfrângerea din prelungiri. Evident, mergem și încercăm să obținem o victorie pentru a ne consolida poziția a 3-a la sfârșitul sezonului regulat. În continuare avem probleme cu jucătorii accidentați sau bolnavi. Vom avea probabil, mai mult sau mai puțin, aceeași formulă ca în jocul cu Clujul de miercuri. Dacă vom arăta aceeași atitudine, atunci avem șansele noastre să câștigăm meciul”, conform paginii oficiale de Facebook a grupării sibiene.

Partida dintre SCM Timișoara și BC CSU Sibiu începe la ora 19:00 și este transmisă în direct pe canalul de Youtube al Federației Române de Baschet.

*foto: Dragoș Dumitru/BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!