Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Întâlnim principala favorită la titlu”

Dan Fleșeriu: „Întâlnim principala favorită la titlu”

Astăzi, 1 noiembrie, de la ora 18:30 va avea loc primul episod din acest sezon al Derby-ul Transilvaniei. Dan Fleșeriu a prefațat, pentru pagina oficială de Facebook a clubului sibian, această partidă.

Antrenorul sibian a menționat faptul că el consideră U-BT Cluj-Napoca principala favorită la titlu. Pe lângă asta, Fleșeriu s-a arătat dezamăgit de ultima partidă și speră să vadă o altă fața a echipei sale, în ciuda problemelor de lot, cauzate de accidentări. 

Întâlnim principala favorită la titlu din acest sezon. Și-au făcut o echipă foarte bună, noi nu suntem în situația ideală și nu avem toți jucătorii apți, dar este o șansă pentru cei care au jucat mai puține minute să arate că merită să fie în teren. Aștept cu nerăbdare să văd reacția lor, care ar trebui să fie pozitivă după un meci total nereușit ( cel împotriva celor de la Fribourg). E bine că avem un meci repede în care putem să recuperăm ceea ce am pierdut, adică respectul fanilor noștrii.

*foto: facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!