Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Jucătorii noștri sunt dornici să obțină prima victorie din acest sezon”

Dan Fleșeriu: „Jucătorii noștri sunt dornici să obțină prima victorie din acest sezon”

Etapa cu numărul doi din Liga Națională de Baschet Masculin le pune față în față pe BC CSU Sibiu și CSA Steaua București. Partida este programată astăzi, 18 octombrie, de la ora 19:00 în Sala Transilvania din Sibiu.

Echipa gazdă caută prima victorie a stagiunii, după ce a cedat în SuperCupă cu Oradea și în prima etapă a LNBM, la Craiova. Dan Fleșeriu, antrenorul principal al sibienilor, a prefațat partida cu militarii și cu ajutorul fanilor așteaptă primul succes al sezonului:

„Steaua e o echipă bună, mult mai bună decât în sezonul trecut. Rezultatele deja o demonstrează. Este o echipă care a câștigat în ultima etapă cu Oradea, echipă care ne-a învins pe pe noi. Deci, vom avea un meci extrem de greu. Din fericire toți jucătorii noștri sunt apți și dornici să obțină prima victorie din acest sezon. Evident că încercăm să jucăm la victorie, să facem un joc cât se poate de bun. Steaua s-a întărit și vom vedea ce se va întâmpla pe teren. Cu siguranță va fi un meci cu o determinare mare din partea noastră pentru că în sezonul trecut  nu cred că s-a întâmplat să pierdem două meciuri la rând. Un meci în care avem nevoie de suportul publicului și în care al șaselea jucător va fi probabil decisiv.”

foto: BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!