Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Mă aștept să văd o determinare mai mare de la începutul jocului”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
20.04.2016

Antrenorul lui CSU Atlassib Sibiu, Dan Fleșeriu, a oferit o scurtă declarație înainte de meciul doi din turul play-off-ului, pe care formația sa îl va disputa tot la Cluj-Napoca, în Sala „Horia Demian”. 

Dan Fleșeriu se așteaptă ca jucătorii săi să intre cu o încredere mai mare în cel de-al doilea meci cu U-Banca Transilvania, după ce în partida de luni au făcut o primă repriză slabă.

„Mă aștept să văd o determinare mai mare de la începutul jocului, să nu ne mai speriem de adversar și de atmosfera din sală și să nu îi lăsăm să se ducă la o diferență atât de mare, în așa fel încât pe finalul jocului orice să fie posibil și să avem șansa noastră de a câștiga. În continuare, cred că dacă ne vom ne vom impune la nivelul recuperărilor și din punct de vedere al agresivității, șansele de câștig sunt egale cu ale lor. Avem doi accidentați (n.r. după primul meci din play-off) pe care probabil că nu putem să-i folosim, dar cred că toți ceilalți vor da absolut maximul posibil”, a declarat Dan Fleșeriu. 

Antrenorul lui CSU Sibiu a vorbit și despre suporterii care au venit în număr mare luni la Cluj, pe care îi așteaptă și astăzi să susțină echipa. 

„Reprezintă principalul factor motivator pentru noi și probabil că la meciul de luni au fost motivația în plus care a contat la pauză și care a făcut jucătorii să nu renunțe la jocul respectiv. Așa că, evident că ei contează. Și numărul lor, și vocea lor de fiecare dată”, a mai spus Dan Fleșeriu. 

Meciul doi dintre CSU Sibiu și U-Banca Transilvania se joacă de la ora 19:45 și va fi transmis în direct pe Digi Sport 4. 

*foto: Sportpictures.eu

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Sã...
    Pot astepta la 1-1 dupã duelul CJ -SB?

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea popsiis :

    Fleseriu
    Omu asta va duce seria la 2-2 in decisiv nu vad finalul inca

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    3-0.
    Diferenta e prea mare.

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!