Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Mergem să jucăm cât se poate de bine”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
12.02.2016

Sibienii joacă un nou meci în deplasare, de data aceasta pe terenul celor de la CSM CSU Oradea, în ultima etapă din sezonul regulat, pe care îl termină între primele șase clasate. La fel ca în partida cu Dinamo (n.r. etapa XXI), antrenorul lui CSU Sibiu, Dan Fleșeriu, spune că va miza tot pe jucătorii tineri, de la care așteaptă mai multă determinare.

Din lotul său va lipsi și în această partidă Octavian Popa Calotă, accidentat. 

„Urmează un meci între două echipe cu obiective diferite. Noi ne-am atins obiectivul și căutăm să ne îmbunătățim jocul și să vedem dacă putem să depășim ceea ce am reușit până acum. Oradea are un obiectiv mult mai pretențios, câștigarea campionatului și Cupei României, o echipă cu un lot foarte valoros. Mergem să jucăm cât se poate de bine și sper că vom fi cu o mentalitate și o energie mult mai bună decât în meciul cu Dinamo. Tinerii jucători vor primii minutele pe care le merită și pentru care vor munci în joc. Nu pot să spun că am fost extraordinar de încântat de ei, după meciul cu Dinamo, dar sper că vor fi mai motivați. Din nou, Octavian Popa Calotă va lipsi, așa că vor avea șansa să joace”, a declarat Dan Fleșeriu.

Meciul dintre CSM CSU Oradea și CSU Atlassib Sibiu se joacă sâmbătă, de la ora 19, la Sala Antonio Alexe. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 2. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!