Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „N-am fi meritat victoria, ar fi fost una mincinoasă”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
17.12.2016

Galben-albaștrii au cedat, vineri seara, în fața celor de la Steaua CSM EximBank, deși au avut un start bun de partidă și în sfertul al doilea s-au distanțat chiar și la 15 puncte. Steliștii au reușit să revină în partea a doua a meciului și și-au adjudecat victoria la o diferență minimă de un punct, scor 76-75.

La finele partidei, antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu, a spus că echipa sa nu ar fi meritat victoria și a felicitat Steaua pentru parcursul bun din campionat.  

„Un meci pierdut la ultima posesie în condițiile în care chiar am avut aruncare, cred că puteam să beneficiem și de aruncări libere, puteau să și marce dacă Hardy s-ar fi uitat la ceas, mai avea încă timp să se întoarcă să arunce. Igor era afară, la 3 puncte, dar una peste alta am luat extrem de multe decizii proaste și putem să zicem că nici n-am fi meritat victoria, ar fi fost una mincinoasă. Deși băieții au luptat, și-au dorit, au fost motivați, poate un pic chiar prea mult, astăzi n-a fost ziua noastră, cu siguranță. (…) Am fi putut să obținem două aruncări libere, am fi putut să avem aruncarea deschisă după recuperare, ar fi fost mai frumos, sau poate să  intrăm măcar în prelungiri, cred că asta am fi meritat, dar să câștigăm după jocul ăsta, nu. Felicit Steaua pentru parcursul bun, 11-1 este senzational. Și, la începutul campionatului, cine s-ar fi gândit că Sibiul va ajunge să pună probleme echipelor ca Steaua, Oradea, Târgu Mureș sau chiar Cluj?”, a declarat Dan Fleșeriu.

 Tehnicianul lui CSU e de părere că meciul s-a pierdut în sfertul secund, când jucătorii lui au început să joace mai mult individual.

„Meciul cred că s-a pierdut în sfertul doi, când în loc să mergem la 20 de puncte am oprit motoarele și am început să jucăm individual, și e singurul lucru pe care pot să îl spun jucătorilor mei, că au jucat prea mult individual și asta ne-a costat. Trebuie să fie învățătură de minte, pentru că nu se poate câștiga un meci de unul singur, chiar dimpotrivă, se poate pierde un meci de unul singur, atunci când joci așa de mult timp individual și nu reușești să găsești coechipierul liber”, a explicat antrenorul sibian.

 

 *foto: Ana-Maria Mătușoiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Fleseriu
    Un antrenor de un bun-simt extraordinar. Pierzi la un punct cand ai ultimul atac, dupa ce ai condus aproape tot meciul si recunosti xa nu meritai sa castigi la ultima faza. Admirabil!
    In alta ordine de idei, situatie asemenatoare cu finalul de la meciul de miercuri si strategie diferita. Achim a ales sa faca fault, Fometescu nu. Ambii au avut castig de cauza, desi eu consider ca Fometescu a riscat mult sa piarda partida.

    cu 7 ani în urmă (17.12.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    Fleseriu !
    Dane , pune presiune si mai adu un jucator. Stii bine ca nu avem nici o sansa daca nu aducem un TITULAR. Avem o rotatie scurta care in play off nu va rezista. Daca aducem 2 jucatori avem sanse sa jucam o finala anul acesta.

    cu 7 ani în urmă (18.12.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!